Perapakaran Arulanandam
Har opplevd Perapakaran som lite forståelsesfull hva gjelder psykisk sykdom. Han har slurvet med oppfølging og dessverre ikke klart å være en god advokat for meg som pasient. Dette i en tid da jeg har hatt behov for somatisk oppfølging. Perapakaran har for meg fremstått som arrogant. Han har blant annet kommet med noen spesielle bemerkninger, som at "dersom du hadde hatt en hvilken som helst annen fastlege enn meg hadde de gitt deg opp for lengst"... På tide å skjerpe seg her og tenke gjennom hvorfor du har valgt dette yrket. Stå på for pasientene dine. Lykke til (y).
Praba er en fantastisk fastlege, følger godt opp og lytter godt til deg. Er flink til å henvise og undersøke deg skikkelig. Stoler 100% på han! Bruker han som vår familie fastlege og stor fornøyd! Han bruker god tid på deg. Anbefaler han på det sterkeste.
Jeg har tidligere byttet fastlege mellom hver gang fordi jeg allerede etter første møte ikke har vært fornøyd. Jeg har bare gode ord å si om Praba, og jeg har nå hatt han som fastlege i over 6 år. Jeg er nok foreløpig ingen storforbruker av legetjenesten, men er innom 1-2 ganger i året.
Jeg har mange føflekker, deriblant noen som er litt unormale. Dette er den første fastlegen jeg har hatt som sjekker dem grundig, og er rask til å ta bort de han mener kan være skumle. Han har en rolig fremtoning og kommuniserer godt. Han virker flink til å henvise videre for problemstillinger som bør ivaretas hos spesialisthelsetjenesten.
Fint å kunne bestille time på nett, og jeg får raskt svar på henvendelser via nett. Jeg har nå flyttet ut av Oslo, men til tross for litt reisevei velger jeg å beholde Praba som fastlege så lenge jeg kan. Min farmor har samme fastlege, og er veldig fornøyd.
Anbefales. Tommel opp!
Praba er veldig flink på kommunikasjon, bruker god tid på pasientene og setter seg godt inn i probelemene. Veldig flink til å følge opp pasientene sine. Anbefaler han på det sterkeste og må si han er en absolutt dyktig lege.
en fantastisk og god lege ,som virkelig tar deg på alvor og følger deg opp.en føler seg betrygget hos han.møter alltid med ett smil.godeste legen jeg har hatt i mitt liv.aldri følt meg mer trygg,,