Perapakaran Arulanandam
Jeg byttet til denne legen for noen måned siden og må si at jeg er veldig fornøyd. Han lytter og er forståelsesfull :-)
Først og fremst må jeg innrømme at jeg ikke har lykkes med mine tidligere leger, da mine forventninger er relativt store og kravene på sin rette plass.
Etter er del styr og mas fra alle kanter, ble jeg anbefalt på det sterkeste å prøve Dr. Praba, når alle mine håp var borte, og med hånda på hjerte, må jeg si at jeg aldri har møtt en så utrolig dyktig, kunnskapsrik og flott lege, hvor absolutt alle de profesjonelle elementene er på plass, slik vi faktisk forventer i dag.
Dr. Praba viser et stort interesse for jobben og et enormt engasjement for pasienten. Som pasient føler du deg godt ivaretatt, og Praba gir seg ikke før han har nådd målet. Praba jobber med både hjerte og hjerne tilstede, og inkluderer deg som pasient. Hittil har jeg aldri opplevd å dra hjem fra en legetime uten et smil om munnen.
Dr. Praba er flink så lenge du ikke har kroniske smerter eller en vanskelig sykdom. Kan engasjere seg mer og bry seg mer om pasienten. Følger ikke opp med NAV.
I lys av pågående Nav skandale. Er det åpenbart hvem som ikke følger opp. Ukentlige i flere år, kommer det flere pasient historier om manglende oppfølging fra Nav’s side. Dytte skylden på fastleger vil således være totalt urimelig. Som fastlege ved den
mest resurssvake bydelen/ område i hele Norge. Er det svært krevende for disse fastlegene. Dette underbygges av undersøkelsene ved Ey (hdir) og trønderoppgjøret. Regjeringen har med dette vedkjent seg fastlegekrisen.
Som lege i flere områder i dette landet er det viktigste god allmennkunnskap. Ikke bare medisinsk, men også om over 50 forskjellige etnisiteter og kompleks sykdomsforståelse forbundet med dette.
Besvart av Perapakaran Arulanandamjeg kjører fra helt motsatt side av byen for å møte praba
han er rask, hjelpsom å meget grei å prate med.
jeg kunne ikke ønsket en bedre lege
han har interesse for hva han driver med å kunnskapen er meget god
Jeg reiser gjennom halve byen for å dra til Praba. I mange år så har jeg slitt med å finne en bra fastlege som følger opp. Jeg ble anbefalt Praba av en venn, og jeg er så glad for å gå til han! Han er veldig flink og tar seg god tid. For en gangs skyld drar jeg faktisk til legen når jeg trenger det:) Anbefaler Praba til alle som er på jakt etter en flink fastlege!