Nina Irene Wiggen

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2010)

Gardermoen Helsesenter Telefonnummer23 65 31 9623 65 31 ...
Ragnar Strøms veg 4 2067 Jessheim
Nina Irene Wiggen er en av 44 fastleger i Ullensaker

Siste vurderinger av Nina Irene Wiggen

Forståelsesfull og lyttende

Veldig empatisk lege som tok seg god tid. Hadde min første time hos henne i dag, og hun kom med mange gode forslag til å forbedre situasjonen min.

Impossible to book an appointment

Terrible service, we have a pretty severe symptoms and already twice within 2 weeks we could not be offered a visit to our or any doctor at this place. Looks like some kind of a spam to collect people but no one is working there? We had to use legevakt already once and we will have to use legevakt second time now. Even there they say we should contact our GP, but how if it is not possible to get a visit other than some vikar video call.

Ny fastlege

Hadde min første time hos henne i dag. Hun er lyttende, empatisk og kommer med gode forklaringer. Har hatt litt uheldige opplevelser med leger, så veldig godt å komme til en lege som virkelig bryr seg.

Dette er sånn en lege skal være

Jeg byttet til Gardermoen legesenter etter masse problemer med gamle legen min. Og jeg angrer ikke et sekund! Så imøtekommende, hyggelig, forståelsesfull og flink lege har jeg aldri vært borti. Hun tok seg tid og jeg følte hun viste hva hun snakket om.
Jeg hadde time halv oh var inne hos legen 2 minutter over halv. Det er imponerende! Aldri vært inne så raskt

Flink og imøtekomme

Jeg bytter til Gardermoen Helsesenter etter å hatt mye vikarer og lite tilgjengelighet på det forgie legesenteret mitt.
Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg bytter til Nina, jeg ble med en gang møtt med ett smil. Hun tok seg god tid, jeg følte meg godt ivaretatt og hun kom med mye nyttig informasjon. Alt ble godt fulgt opp hele veien. Virkelig en lege jeg kan anbefale!
Og et legekontor jeg kommer til å bli fornøyd med! Alt i alt, veldig fornøyd!!