Eva Lindseth

Autorisasjon (2011)

Venteliste

49 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Sola Medisinske Senter AS
Vingvegen 1 4050 Sola
Eva Lindseth er en av 24 fastleger i Sola

Siste vurderinger av Eva Lindseth

Veldig engasjert og med en stå på vilje

Eva er høflig, engasjert, tillitsfull, omtenksom og omgjengelig.. Den beste legen jeg har hatt.
Rask med både henvisninger og effektiv på å finne ut hva man sliter med.. Skylder henne uendelig mye for all hjelp ☺

Aldri mer..

Har vært i kontakt med legen opptil flere ganger. Vanskelig å få en god dialog med henne, da hun sier veldig lite. Har irritert meg over at jeg aldri kommer inn til timen når jeg skal, mens jeg ser mange andre pasienter som skal til nabolegen; både går inn til time, og kommer ut igjen... En må iallefall påberegne 30-60 min. venting.
Venterommet er trangt, med lite sitteplasser og er dårlig ventilert. Kontorpersonalet er dog veldig hyggelige..
Sist jeg var i kontakt med henne ble jeg feilinformert ang. HCG-resultater, så da jeg ankom Kvinneklinikken fikk jeg sjokkbeskjeden om at jeg hadde abortert.
Hun har også tidligere hardnakket påstått ting som har vist seg direkte feil, så nå er tilliten lik null.
Hadde ny time hos henne like etterpå, og hun viste ingen interesse eller medfølelse over det som hadde hendt, da jeg hadde behov for å prate om det og få hjelp til bearbeiding.. "Jeg kan ikke gjøre noe for at du ikke skal spontanabortere" -var svaret jeg fikk.(!?) Makan. En robot kunne vist like mye hjertevarme...
Etter denne siste timen var skuffelsen så stor at jeg gråt da jeg kom hjem. Aldri mer..

Legen helt ok, men umulig å komme til raskt.

Sitter over 20 minutter i telefonkø for å få svar og blir deretter bare henvist videre til Volvat eller Legevakten. Øyeblikkelig hjelp-timene ble revet bort tre minuttet etter at telefonlinjen åpnet...
For de aller fleste i jobb er det ikke et alternativ å dra på Legevakten. Og ja, det går faktisk an å være på jobb og fortsatt ha bruk for legetime på dagen.
Bestiller man time kan det gå uker...

Forferdelig

Føler meg ikke sett og ikke hørt. Har aldri blitt undersøkt, bare fått smertestillende på smertestillende. Ikke en god følelse og har byttet lege. Samme opplevelse når jeg har vært der med ungene. Og der trekker jeg grensen. Ungene mine kommer først.

Dårlig kommunikasjon

Formell, stiv og vanskelig å kommunisere med. Har overlatt meg til meg selv etter å ha gitt opp å finne ut hva som feiler meg.
Føler ikke at vi har hatt en plan og et opplegg, men tilfeldige undersøkelser. Har følt meg utrygg på hva som skal skje videre.