Milan Radisavljevic

926 av 2000

Milan Radisavljevic er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Milan Radisavljevic

Anbefales ikke!

Jeg kan ikke anbefale denne legen på noen måte. Han lyttet ikke til det jeg sa, eller mine symptomer. Jeg opplevde ham som høyrøstet, irritert og opptatt av å få meg raskest mulig ut av kontoret. For min del er det så trist at denne legen har tatt over praksisen.

Omsorgsfull og effektiv

Jeg har fått svært god hjelp i forbindelse med at min fastlege fant ut at jeg hadde diabetes. Min lege tok situasjonen på alvor og sendte meg direkte videre for ytterliggere utredning. Effektiv i sitt arbeide og samtidig omsorgsfull mot pasient. Følger opp og er tilgjengelig.

Dette er den dårligste legen jeg noen gang har møtt

Ble byttet til denne fastlegen etter at min fastlege sluttet.
Dette er absolutt en lege jeg ikke anbefaler videre.
Min erfaring har vært at han ikke hører på deg, ser ikke dine behov, ser kun ned i tastaturet når jeg er der og gjør rett og slett ingenting med saken. Hver gang jeg har vært der har jeg gått derifra med en følelse av irritasjon og ingen svar!

He just doesn't listen to you

Whats good:
The place is clean and nice, location is great, receptionist was friendly and helpful. I got a same day appointment.

What could be better:
The doctor doesn't really listen to you, won't even let you finish your sentences without talking over. He will dismiss your comments and try to get you out of his office ASAP!

I was in a middle of a sentence asking a question when he took out the bank terminal and asked me to pay and go.

When I asked how could I know what is causing a specific pain in my body he laughed saying "I don't know, how can I know that? I can't. Go to a hospital or something".. crazy!

Uhøflig lege

Har hatt Milan som fastlege en stund, en erfaring jeg gjerne skulle vært foruten.

En lege som ikke er interessert å lytte til pasienten og avbryter hvis en pasient prøver å forklare problemet. Han vet best (ofte uten å lytte eller lese om hva som er problemet), og det som krever arbeid eller kommunikasjon er uaktuelt.
Timer varer få minutter før man blir «kastet» ut av kontoret.

Han ønsker ikke å bruke sekretærene på kontoret og avgjør selv hvorvidt en pasient skal få hjelp eller ikke.

Har ikke noe imot han som person, men som lege er mye kritikkverdig.