Milan Radisavljevic

926 av 2000

Milan Radisavljevic er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Milan Radisavljevic

Super

For første gang har jeg fått en lege som får ting gjort! Han er profesjonell , snill, ærlig, hyggelig og rask med å sende henvisning etc og svarer på dagen på meldinger på PatientSky. Er så takknemlig at endelig ha fått en så bra fastlege.

Anbefales ikke

Møtet mitt med denne legen var ufattelig dårlig, og jeg vil ikke anbefale han til noen.
En som sitter i posisjon som lege og som skal ta hånd om mennesker med både fysiske og psykiske plager, burde kunne mer enn å skrive resept og å svare ja/nei på spørsmål. En helhetlig og menneskelig tilnærming. Dette var veldig robotisk, og var fint for å få tatt blodprøve.

Jeg oppfattet Milan som en veldig stresset person/lege som "vet best", spesielt bedre enn pasienten og tilstanden hans, som har (i mitt tilfelle) sterkt plaget meg sterkt i over ett år. Han var veldig rask med å konkludere hva som var feil og ikke med tilstanden min, og hadde ikke evne til å vise et snev av empati eller forståelse i sine ord.

Han var ute av stand til å komme med noen forsonende ord og spørsmål for å kartlegge utviklingen til sykdommen min, men sendte meg heller rett til å ta blodprøver og virket til å ville ha meg ut av konsultasjonen så fort som mulig.

Han virket veldig ukomfortabel i sosiale sammenhenger og med svake kommunikasjonsevner samt sosiale antenner.
Det ble stille mot slutten av samtalen, og han spurte meg, som om han hadde hastverk, om det var noe mer. Jeg tenkte meg om i noen sekunder, før han svarte for meg, like stressende, at "nei, da er det vel ikke noe mer", og sendte meg ut.

Det er viktig å påpeke at jeg skriver ikke dette som et personangrep på han. Jeg har medfølelse og forståelse overfor han og jeg ønsker han alt det beste som menneske.
Dog, i mine øyne er dette er en person som ikke har noe å gjøre som lege. Spesielt i en verden som sårt trenger forståelsesfulle og empatiske mennesker med evne til å se den andre.

Om legen skulle komme til å lese dette, håper jeg han kan ta det som konstruktiv kritikk og gjøre en innsats for å lytte bedre, vise forståelse, stille spørsmål, se fra perspektivet til pasienten, og forbedre kommunikasjonsevnene sine.
Vi alle har mulighet til å endre oss, om vi vil.

Det positive var at jeg fikk raskt time, og fikk henvisning til å ta blodprøve. That's it.

Always listening and trying to find the best solution for his patient!

I have visited doctor Radisavljevic about 3 times so far over a period of 3 years, has always been helpfull,direct and with a smile on his face.
Always received a reply when my results were back in and how i should go on from there,never felt ignored or overlooked
Have used a few other GPs over the years and Dr Milan for me was one of the most knowledgable and helpfull.

Lett å snakke med og god oppfølging

Jeg har tidligere hatt Dan Niklasson som min fastlege men han har under lengre tid hatt permisjon og da fikk jeg Dr Milan som vikar.
Fikk under den tiden en veldig god hjelp og oppfølging med de problem jeg hadde.
Han var flink på å lytte å jeg fikk den hjelp jeg trengte.
Når det trengtes spesialhjelp skrev han rekvisisjon så jeg kom inn fort.
Han er også veldig oppdatert hvis man skriver noe i teksten ved bestilling av time og har da satt seg inn i problemet innen timen. Han sender også prøveresultat med en gang digitalt.
Da Dan ikke kommer tilbake i full stilling på en god stund til så har jeg nå bytt til Dr Milan som min fastlege og det føles veldig trygt.
Kan anbefale ham! :-)

Grundig og imøtekommende

Hatt Milan som fastlege et par år nå og kan ikke si meg annet enn svært fornøyd. Opptrer profesjonelt, er forståelsesfull og løsningsorientert. Alltid fått god og nødvendig behandling i forhold til gitt helsesituasjon. Føler meg komfortabel og trygg når jeg greier ut om personlige helseutfordringer. Alt i alt så opplever jeg Milan som en dyktig og oppegående fastlege. Anbefales.