Line Bar-Nathan

Autorisasjon (2006)

Venteliste

66 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Line Bar-Nathan er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Line Bar-Nathan

Legesenter med dårlig tilgjengelighet

Tilgjengeligheten på dette legesenteret generelt er for dårlig! Jeg har hatt Line som fastlege i mer enn 10 år. Jeg har måttet vente minimum 2-3 uker (gjerne fire) for time for meg og mine barn.
Nå er hun bare tilgjengelig på telefon, ikke oppmøte! Hun er flink til å lytte men ikke flink til videre henvisning eller utredning.

Et legesenter det er umulig å få time hos?

Jeg byttet til Line etter 10 år hos forrige fastlege. Byttet på bakgrunn av flere gode tilbakemeldinger. Jeg kan ikke uttale meg noe særlig om Line som fastlege, men tilgjengeligheten på dette legesenteret er for dårlig! Jeg har måttet vente minimum tre uker (gjerne fire) for time for meg og mine barn. Ved alvorlige hendelser har de avvist på dagtid og referert til legevakt eller privat aktør selv om det er fastlege man skal kontakte på dagtid.

Varm og vennlig. Empatisk.

Meget engagert og kunnskapsrik. Står på før deg og finner ut av ting.
Stoler på deg at du gjør ditt beste. Er virkelig på din side nor livet er tungt.

Dyktig og ser deg

Line er en lege jeg kommer til å beholde uansett hvor i Oslo jeg flytter. Byttet fastlege for noen år siden da jeg følte hun ikke tok det jeg kom med på alvor. Line er det motsatte. Jeg er ikke ofte hos legen, men når jeg først er det føler jeg meg i trygge hender. Hun ser meg, bruker den tiden som trengs og er også veldig faglig dyktig.

Tilstedeværende og kunnskapsrik

Veldig fornøyd med Line Bar-Nathan som fastlege. Hun er vennlig, ser pasienten og er dyktig. Får alltid god oppfølging.