Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Haugerud legesenter AS
Trygg og og god kunnskap
Lege: Line Bar-Nathan SkrevetVeldig fornøyd med Line. Hun hører etter hva du sier og stiller spørsmål angående det jeg sier.
Rask til og fornye resepten når jeg ber om det.
Vil ikke bytte henne ut for noen pris.
Trygg og kunnskapsrik lege med en sunn empati
Lege: Ersan Krckov SkrevetFikk tildelt Ersan etter at min forrige fastlege sluttet ved Haugerud legesenter i april 2024. Jeg opplever at Ersan er den beste fastlegen jeg har hatt frem til nå. Han er en trygg og kunnskapsrik lege med sunn empati. Han har humor og selvironi, godt og han har en avslappet og trygg væremåte som bidrar til at jeg føler meg trygg og ivaretatt.
Han formidler raske svar/tilbakemeldinger på prøver og undersøkelser. Han er smart og en god lytter. Han kan også være tydelig på en respektfull måte. For meg personlig har det vært en stor fordel at han har stor allmennkunnskap og kjenner til systemer og regelverk knyttet opp mot det offentlige hjelpeapparatet.
Han er en bauta innen legestanden, og uten tvil "legenden" ved Haugerud Legesenter! Derfor får han selvsagt, som velfortjent, høyeste terningkast!
Han anbefales på det sterkeste!
Dyktig og grundig
Lege: Line Bar-Nathan SkrevetHar hatt Line som lege i mange år, og føler meg alltid ivaretatt. Hun er proff, dyktig og viser omsorg. Medmenneskelige evner utover det vanlige. Veldig fornøyd med Line som lege.
Dessverre har det etter at legekontoret gikk fra Pasientsky til bestilling gjennom Helsenorge blitt veldig vanskelig å få time. Det virker som om helsesekretærene/laborantene er stressa og ikke rekker over alt de skal gjøre, og telefonen/luka blir prioritert bort. Det har ført til at vi ofte har benyttet oss av privat helsetjeneste i stedet. Det er veldig synd og sånn skal det ikke være.
Kunnskapsrik og empatisk
Lege: Jon Tore Leithaug SkrevetEn fantastisk allmennlege. Mannen er rolig og ydmyk, lytter nøye til pasienten og vet hva han må gjøre for å hjelpe effektivt og raskt.
ÆRLIG OG KUNNSKAPSRIK
Lege: Ersan Krckov SkrevetJeg har vært pasient hos Ersan Krckov siden April i 2024.
Veldig dyktig lege,lytter på meg og gjør meg trygg. Jeg har stor respekt for han.
Anbefales på det sterkeste.