Line Bar-Nathan
Ordentlig god og dyktig fastlege. Jeg føler at hun lytter godt, er grundig i sin sjekk og følger opp. Snill, sympatisk og kunnskapsrik. Synd jeg må gi henne fra meg når jeg flytter....
Fastlege for hele familien og vi er alle veldig godt fornøyd. Hyggelig og imøtekommende, grundig og gir rask tilbakemelding på prøver.
Line har fulgt meg godt opp med mine små og store utfordringer de siste fire åra. Uansett problemstilling har hun møtt meg med "Hva kan jeg hjelpe deg med i dag?" Og "Er det noe mer jeg kan hjelpe deg med?"
Med en kronisk sykdom og to svangerskap i perioden, føler jeg at jeg har mange legebesøk å basere vurderingen på. Det er dermed med tungt hjerte jeg nå bytter fastlege pga flytting.
Vurderer du Line som fastlege og hun har ledig kapasitet så sier jeg slå til!
Jeg er godt fornøyd med henne som fastlege, og jeg kvier meg for å bytte selv om jeg har flyttet. Jeg har alltid følt meg godt og grundig ivaretatt.
Har vært fornøyd med henne som fastlege. Skulle bestille time, og fikk beskjed om at hun kun tar i mot timebestilling dagen før du ønsker time. Jeg har ikke mulighet til å avtale timer på så kort varsel på grunn av jobb, men det var ikke mulig for sekretær å booke time lengre frem i tid (det kunne vært snakk om en dag eller to for min del...) ettersom legen har blokkert denne muligheten.
Har motet meg opp til å ta celleprøve for første gang, og ønsker å benytte meg av en fastlege jeg kjenner, men kunne gått til en annen hvis jeg fikk en dame. Den andre kvinnelige legen på senteret tar kun imot sine egne pasienter (noe som er forståelig), så dette var ikke en mulighet.
Må derfor bytte fastlege/legekontor. Ekstremt irriterende at legen er så lite fleksibel!!!