Anders Bye
Jeg mener at han var lite imøtekommende og virket veldig usympatisk. For meg er det veldig viktig å føle meg «sett» når jeg er til en lege.
Følte meg mer til bry enn en pasient. Og jeg måtte vise han og fortelle han hva han skulle gjøre. Fikk også i eget oppdrag i å finne en tilsvarende klinikk for mitt problem, noe som han selv skulle ha gjort fordi han er legen.
Tar meg alltid på alvor.
Virker betryggende og husker alltid sykdomshistorien min. Sender meg alltid til spesialist når han ikke kan behandle meg selv.
Synd at han kun har 15 minutter til rådighet pr. pasient.
Fornøyd!
Jeg har vært hos Anders Bye 6 ganger på grunn av at jeg har smerter i armen min og sover dårlig om natten på grunn av smerte. Han var mest opptatt av å taste på pc´en og stilte meg ikke eneste spørsmål ang. tilstanden min. Han sa til meg at jeg skal ta NSAID tablett uten å ta nødvendig undersøkelse. Tabletten virker ikke. Videre spurte jeg han at jeg må ta undersøkelser og tok røntgen. Svaret var negativt. Jeg spurte ham til å henvise meg til spesialist men, han sier nei. Han har ikke tatt pasient på alvor. Han har ikke fulgt meg. Jeg har smerte i armen min for 3 måneder nå. Han har ikke hjulpet meg. Veldig irriterte. Ikke bruk den legen. Har allerede byttet fast legen.
En lege med mye kunnskap. Kan nok virke litt "kald" eller fraværende, men er effektiv og tar ting på alvor. Synes ofte han har et smil på lur, og er ellers medfølende, men profesjonell. Var også veldig rask til å henvise meg videre etter en stygg skade, så jeg fikk de undersøkelsene jeg trengte.
De beste opplevelsene jeg har hatt når jeg har bestilt time hos Anders Bye er når jeg blir tatt imot av stedfortredende leger. Samtlige av dem har gitt meg bedre behandling, tid og råd.
Eksempel: Jeg hadde bestilt en time for å fjerne en føflekk, man får jo tross alt ikke bestilt time før man har fortalt helsesekretæren om nettopp hvorfor man trenger time, og da er det jammen godt gjort å bli møtt av Anders Bye, som forteller meg at han snart må rekke et møte og at det ikke passer han nå (og denne gangen, for én gangs skyld, ble jeg kalt inn nesten nøyaktig når timen var oppsatt). Det passer heller ikke meg å komme til legesenteret midt i arbeidstida i ny og ne, så jeg stod på mitt og forlangte at dette ble håndtert når jeg nå først var her. Resultatet var en kjapp lokalbedøvelse og inngrep før bedøvelsen hadde rukket å sette seg skikkelig.