Holger Dahl
Har hatt Holger Dahl som fastlege i 25 år og det var en trygghet å gå til en lege med så mye kunnskap og engasjement .
Følte meg trygg når jeg kom til time og fikk alltid følelsen av at Han brydde seg.
Ett stort savn da hans tid som fastlege er over.
Samtidig må jeg si at det er en hyggelig kvinnelig lege som har overtatt.
Og vi må alle gi henne tid til bli kjent med oss.
Ingen er like!
Ei heller vi som pasienter :)
Jeg har brukt Holger som lege siden 1993 og frem til han gikk ut i permisjon. Jeg har følt meg sett, jeg har vært trygg på at han finner ut hva jeg feiler og at han finner den beste løsningen. Det har vært helt fantastisk å ha Holger som fastlege.
Nå har jeg vikaren hans som lege og det er absolutt ikke det samme. Ikke har hun tid, ikke hører hun etter og det virker som om hun har løsninger før jeg idet hele tatt har kommet inn på kontoret. Det fungerer rett og slett ikke. Hun er arrogant og uinteressert. Jeg må nok dessverre bytte legekontor. Det er litt sorg i en slik prosess etter å ha vært så fornøyd og trygg så lenge.
Holger Dahl var min lege i 25 år. Dyktig, effektiv og forståelsesfull lege som alltid spilte på lag for å finne gode strategier for å holde seg frisk. Alltid til stede ved behov, og jeg holdt meg frisk takket være han!
Veldig synd at han har sluttet å praktisere, jeg kommer til å savne ham veldig. Det blir vanskelig å finne en ny fastlege på hans nivå.
Beklager dårlig score på tilgjengelighet, men du er jo ikke her lenger....
Jeg sa takk og farvel til Holger som fastlege etter mer enn tjue år fordi det var vanskelig å parkere i området rundt Bygdøy Alle. Antakelig det dummeste jeg noen gang har gjort, har byttet fastlege flere ganger siden, men aldri vært i nærheten av noe så trygt og godt som Holger.
Var så heldig å ha Holger som fastlege i nesten 20 år. Alltid interessert, løsningsorientert, tid, kunnskap, man følte aldri man ‘plaget noen’..
Han gikk dessverre i permisjon og hun som tok over er den dårligste legen jeg har opplevd noen gang.
Mangler totalt innsikt og empati og interesse for hva som egentlig feiler deg. Ser på klokken, er frekk, snakker om at hun har dårlig tid og at hun kun kan adressere evt to ting jeg vil spørre om, flere har hun ikke tid til. Helt grusom! Så meg derfor nødt til å bytte kontor.