Holger Dahl
Min opplevelse var jeg absolutt ikke fornøyd med i det hele tatt. Jeg følte jeg ikke ble hørt, og fikk lite respons. Følte ikke han tok meg seriøst, selv om jeg kom inn med det kanskje andre eller han ser på som mindre plager, men som jeg ser på som en større plage for meg. Jeg hadde ingen god følelse når jeg gikk ut i fra legekontoret. Som mange andre skriver her, så opplevde jeg også han som arrogant, samt at jeg stjal av hans tid. Fikk heller ikke råd og informasjon om veien videre for mine plager, jeg måtte hele tiden spørre. Syns leger skal gi deg en følelse av trygghet, dette opplevde ikke jeg.
Ringer ikke tilbake som avtalt.
Egenandelen er som hos alle leger med avtale men her plusser de på det rareste ting slik at du kommer ikke ut derifra på mindre enn kr 600.
Hvis man er inne for å levere utstyr får du en regning i posten for kr 250. Dette må være for slitasje av gulvet?
Han forstår og lar deg forstå.
Meget fornøyd med min fastlege :)
Aldri møtt en mer proff og seriøs lege som ikke går rundt grøten. Blir min fastlege så lenge jeg kan ha han. Og når det gjelder mister/fru "Tilsynelaende effektiv ... ". Jeg møtte opp med en ikke dagligdags lidelse og fikk bra svar, oppfølging og alt annet. Så hvem du var hos vet ikke jeg. Men ikke han her hvertfall.
Hvordan i alle dagen kan denne mannen ha en jobb som innebærer og jobbe med mennesker er meg ubegripelig!
Kom inn med mine vedvarende plager etter en fot-operasjon og ble avfeid på flekken og fikk beskjed om at dette skulle være i skjønneste orden for lenge siden.
Usympatisk, kald, ignorant og rett og slett det mest ufølsomme mennesket jeg har vært i kontakt med på lenge.
Det værste legebesøket jeg har opplevd noensinne!!