Sheranti Michelle Bernadette de Mel
Ganske presis. Imøtekommende. Oppriktig, og omsorgsfull. Kommuniserer godt. Hvis det er noe hun er usikker på sjekker hun det opp. God oversikt over både fag, og eksperter hun kan henvise til.
Jeg byttet til Dr. Demel etter å ha flyttet til Oslo. Tidligere lege har jeg ikke vært noe fornøyd med, så jeg utsatte og satt mine problemer på vent. Men Dr. Demel hører, tar seg tid og følger meg jevnlig opp. Etter å ha vært der 5 ganger føler jeg meg 100 % trygg på at hun vil gjøre sitt ytterste som lege for å hjelpe meg.
Damene bak skranken har jeg ikke fått noe annet inntrykk av at de gjør jobben sin uten å trekke på smile båndet og si hei. Noe som er synd. Blodtaking var spesielt noe jeg la merke til. Jeg går selv på sykepleier utdanning og ser og lærer hvor viktig hygiene er. Her må de skjerpe seg!
Veldig flink, og engasjert i pasienten. Hun er absolutt en god fastlege!
Jeg byttet til Dr. Demel etter å ha følt min forrige fastlege ikke tok mine problemer seriøst.
Hun er faglig dyktig og tar seg tid til å høre på passientene sine.
Jentene i resepsjonen er ikke alltid like hyggelige, men alt i alt er gir Dr. Demel en svært god legeopplevelse og er uten tvil den beste legen jeg har hatt.
Super flink lege og en veldig hyggelig person, som tar seg tid til deg. Kanskje hun også klarer å blidgjøre de andre på legesenteret over tid?