Anne Lill Eide
Damen på telefonen ved bestilling av time er utrolig frekk og lite interessert i annet enn å ta neste telefon. Ringe 3 ganger for å få time og endte opp med å måtte vente 6 uker for å endelig få en time, svaret jeg fikk de tre gangene jeg ringte var: "dette er slik det er hos oss, du får prøve igjen en annen dag eller bestille på nett"! når jeg fikk time måtte jeg vente i 50 +minutter på å komme inn, legen så så vidt på meg, satt bare å skrev på PC og gav meg en resept på noe jeg ikke vet hva er og sendte meg hjem. Elendig service fra A-Å og virkelig ikke en måte å behandle mennesker på! Dette er ikke første gang dette har hent med denne fastlegen. Anbefales ikke!
Har hatt Anne Lill som fastlege i nå snart 5 år. Dette er en utrolig dyktig og nøye lege. Hun har henvist meg til spesialist når jeg har trengt det, hun fulgte meg til og med fysisk til kiropraktor da jeg kom inn med en stygg prolaps. Dette er legen for deg som har litt bein i nesa selv, og som ikke er der for å sitte å surre og drøye. Hun lytter og er effektiv, og hjelper deg der du trenger det. Hun skriver ikke ut sykemeldinger i hytt og pine, noe jeg synes er helt herlig. En sterk og flott dame!
(Eneste minus er hennes popularitet. Du kan ofte ende opp med å måtte vente litt)
Jeg har hatt Anne Lill som fastlege i rundt to år og har vært veldig fornøyd med henne. Hun tar seg tid til å lytte, og hun følger opp der det er behov. Rask til å svare på nett, og har fått telefoner på kveldstid der det har vært behov for raskt svar. Jeg bytter kun fordi jeg flytter. Hun er den beste fastlegen jeg har hatt!
Ekstra pluss med booking av time og kommunikasjon gjennom e-portal - effektivt og tidsbesparende.
Anne Lill er en lege som virkelig tar seg tid til deg, hun hører på hva du har å si, og kommer med tilbakemeldinger. En ting som jeg syntes er veldig bra er at hun er kjapp til å svare på E-dialog, og dermed får jeg svar på ting som engster meg, men som man kanskje ikke nødvendigvis trenger å dra til legen med. Tommel opp :)
Ann Lill Eide har vært min fastlege siden august 2014. Bestilt time ca 1 uke når det har vært noe spesielt og hun har alltid tatt seg god tid til å høre på mine problemer. Hun har gitt meg tips og hendvisninger hvis jeg har trengt det. Kanskje litt dårlig tid noen ganger, men ikke mer en det jeg ha opplevd med tidligere fastleger. Hun dobbeltestet meg også før hun ga meg resept en gang og konsulterte med kollega.Har det hastet har jeg alltid kunnet kommet til vikar eller en annen lege på huset. Som regel fått time dagen etter ved slike tilfeller.