Azita Farnoush
Dr. Farnoush har vært den beste fastlege jeg har hatt. Hun lytter og stiller spørsmål og tar på alvor. Empatisk og dyktig. Jeg har aldri hatt problemer å få time raskt.
Jeg har hatt Azita som fastlege i over ett år, men har nå byttet.
Jeg har til tider vært veldig fornøyd, men har også hatt noen dårlige opplevelser. Blant annet da jeg hadde smerter ved urinering pga tørrhet medikamenter, hvorpå hun spurte om jeg ikke kunne tisse i dusjen?
Jeg lærte på egenhånd at man kunne sjekke hvordan medisinen jeg går på tas opp i blodet, for å se om dosen er riktig. Ting jeg mener burde følges opp når jeg ofte tok opp at jeg ikke merket noen bedring. Empatisk og flink, men noe tafatt angående min psykiske sykdom.
Azita er den første legen jeg noensinne har hatt som faktisk tar seg tid til å lytte til hva jeg sier, hun er omsorgsfull og jeg har full tillit til henne
Hele familien på fire har nå hatt Azita som fastlege i litt over et år og vi er veldig fornøyde. Vi har ikke hatt problemer med å få time og det er sjelden vi må vente utover oppsatt time. En dyktig fastlege som jeg har full tillit til. Azita er min første kvinnelige fastlege og som mann ønsket jeg egentlig å fortsatt ha en mannlig fastlege. MEN jeg vil ikke bytte nå og kan si at Azita er den beste fastlegen jeg/vi har hatt.
hvis man skal få time , mest hun er ikke ledig time , eller har student , man føler seg som labormus . hvis man skal snake med henne , kan ikke snake direkte.