Andreas Fismen

Autorisasjon (1997)

Venteliste

44 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Din Lege AS Telefonnummer22 54 05 0022 54 05 ...
Fredrik Stangsgt. 11-13 0264 Oslo
Andreas Fismen er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Andreas Fismen

Han gir trygghet

En viktig egenskap hos en lege er å gi trygghet, og den har A. Fismen. I tillegg til hans egen gode kompetanse, henviser han til spesialister e.l. når det er nødvendig. Jeg er glad for å ha ham som min fastlege.

Beste fastlegen!

Jeg byttet fastlege for hele familien til Andreas for 4 år siden, etter at jeg fikk anbefalt Din Lege, og det var litt tilfeldig at han ble min fastlege.
Han tar alltid godt imot oss, har tid og omsorg. Nå løper ikke vi ned dørene der, men vi føler os svært godt ivaretatt. Han fikser småting der og da, og er grundig. At han kan ta ultralyd så du slipper å bli sendt videre for det minste, er veldig bra. Legevakt tjenesten hos Din Lege, funker også veldig bra. Og reisevaksiner før jul ifbm reise, tok vi også der. Anbefaler Andreas, dyktig lege:)

Skuffet

Min siste time hos Andreas var en bomtur. Jeg kom for gjentatte halsbetennelser og dårlig almentilstand og hovne lymfeknuter. Han tok ingen tester på meg foruten at han kjente litt på halsen min. Jeg ba om å få tatt noen blodprøver og lurte jo så klart på hva dette kunne være. Kunne det være allergi, bihulebetennelse mm. Ja som pasienter leiter man jo etter svarene. Jeg fikk anbefalt å kjøpe allergi tabletter og teste ut selv. Foruten det fikk jeg tatt noen generelle prøver. Noen dager etterpå fikk jeg svar på sms med utslag på leververdier. Jeg ringte legesenteret og ba om å bli ringt tilbake o forhold til hva dette betydde. Fikk vite at det var veldig vanlig å slå ut på det. Men skulle komme til en ny time to uker frem i tid. Dagene etterpå ble jeg igjen veldig dårlig og klarte ikke å slå meg til ro med denne legesjekken så bestilte time på volvat! Der fikk jeg god hjelp. Fikk målt feber, puls, blodtrykk, skjekket lymfeknuter på flere stedet på kroppen, sjekket lever og milt, halsprøve og tatt gode blodprøver. 3 dager etterpå fikk jeg telefon fra volvat om at jeg hadde kyssesyken!!! I en god stund hadde jeg vært livredd for faktisk å ha lymfekreft så var så utrolig lettet når jeg endelig fikk en bekreftelse på hva som feiler meg. Det var så verdt de 1800,- kronene. Jeg betaler lett andreas flere hundre lapper om han bare tar seg god tid og sjekker det man skal og tar grundige tester.

Hyggelig og kunnskapsrik med utrolig liten tid

Fismen som person er kjempebra, men han har så liten tid til hver pasient at det alltid er stressende å konsultere ham. Når han i tillegg frontes av en resepsjon hvor man føler seg direkte uvelkommen (iallefall i dag, det var nesten litt uvirkelig) blir det vanskelig å gi spesielt høy score.
Fismen burde hatt sin egen praksis ute i distriktet et sted, hvor han faktisk kunne tatt seg tid til pasientene. (Jeg mistenker nemlig at han ikke er alene på DinLege om å ha for mange pasienter...)

Terningkast 5

Fastleger får passe greit betalt bare for å ha pasienter på sin liste, også uten å treffe pasienten.

Må si meg enig i at Fismen er en kostbar fyr, og at også jeg har opplevd å betale dobbelt opp for signaturen på erklæringer og annet + for å ha brukt LITT for lang tid på èn konsultasjon
Selv om det er unntakene og ikke regelen, har jeg fått litt uventede ekstra fakturaer i posten.

Jeg kunne ønsket bittelitt mer goodwill ifht. disse tingene, siden man ofte blir sittende å tvinne tomler på venterommet med angst for at parkeringsvakten skal loppe en for penger. Også fordi man selv også prøver å være effektiv, og ikke har lyst til å ha altfor MANGE legebesøk.

Men det som gjør at jeg IKKE bytter lege er at det for meg er viktigst at fastlegen min er god i sitt fag, og at vi har en god kommunikasjon med gjensidig respekt.
Han er ikke en maskin! Han tar seg tid til pasienten, og det resulterer vel igjen i at nestemann må vente.Logisk! Noen ganger litt, andre ganger altfor mye. Kanskje han burde hatt færre pasienter?

Jeg har fått god hjelp av Fismen mange ganger, og syns han er en fin fyr det er veldig lett å snakke med. Han har strukket seg langt for å hjelpe meg, og også hatt rett der spesialistene han først henviste meg til har tatt feil! Han er en god og engasjert støttespiller. Han er også en direkte og ærlig meningsmotstander om jeg tar feil

Ellers har jeg noen ganger opplevd å bli møtt på en litt uvennlig måte av et par av legesekretærene; ansikt til ansikt eller på telefon.De andre er til gjengjeld kjempetrivelige! Å komme gjennom på telefon kan også være vanskelig, så sett av tid!

Men jevnt over er jeg såre fornøyd med at Andreas Fismen er, og har vært,min fastlege i årevis! TAKK!