Andreas Fismen
Har hatt Andreas som fastlege i 5 år, og er kjempefornøyd. Så populære legene hos Din Lege er så er jeg inneforstått med at det kan være litt ventetid. Dette gjør ikke noe når man kommer til Andreas. Er det hastesak får man alltid time.
Andreas er grundig, profesjonell og når man dukker opp med problemer av den på den flaue enden av skalaen, får han deg til å føle deg vel.
Man kan jo samtidig få hjelp med fluekastteknikk som man blir behandlet.
Din lege har en suveren timebestillingstjeneste på nett hvor man kan fornye resepter, spørre generelle spørsmål +++
Veldig dyktig lege med stor forståelse av min helsesituasjon, effektivt rask avgjørelsene og behandling med vennlighet.
Fismen er profesjonell, naturliggjør ting som er pinlig, er hjelpsom og effektiv. Jeg har ingenting negativt å si om han, og jeg er ikke kjent for å være snill i min kritikk.
Veldig fornøyd med legen min. Snakker med han på mail å da får jeg svar raskt. En helt grei måte for meg å snakke med han på.
Har kun positive ting å si om Andreas Fismen. Alltid tilstede, tar meg seriøst og føler meg godt ivaretatt og fulgt opp. Tommel opp!!