Ronny Granå
Alltid greit å komme inn til Granå. Effektiv, men lyttende! Henviser alltid videre når det er noe. Tar meg seriøst som pasient. Har også noe telefontid, men med noe lang ventetid.
Det er noen år siden jeg hadde Ronny som fastlege. Han hadde alltid tid til å lytte til det jeg fortalte og i alt han gjorde viste han faglig dyktighet. Han er vennlig og sympatisk. Anbefales!!
Er enig med andres beskrivelser av ham. Han er tålmodig, veldig flink, genuint interessert i å få meg tilbake på sporet. Det er bare 2 diagnoser han gikk glipp av, og jeg forstår at det er mange diagnoser og symptomer å forholde seg til. Han er lett tilgjengelig på telefonen. Akkurat nå er det sommer og jeg har ikke klart å få tak i ham og det står ikke noe info når legesenteret / legene har sommerstengt.
Flink lege. Har lytter til deg og bryr seg. Han bruker nok tid og virker interessert. Han er kunnskapsrik.
Tar seg god tid. Stiller de riktige spørsmålene. Gir gode tips og henviser ved behov
Det store problemet er Rodeløkka Legesenter som ikke har klart å ansette en resepsjonist. Umulig å komme i kontakt med noen dersom man har spørsmål.