Christian Grorud
Jeg har kun vært hos Grorud to ganger foreløpig men han har gitt et så tillitsskapende inntrykk. Flink til å forklare folkelig og viser respekt for meg som pasient. Jeg er så lettet og takknemlig for at jeg skiftet fastlege.
Ble hverken fulgt opp eller lyttet til av denne legen. Han hadde ingen kontakt mellom meg, sykehuset og nav slik en fastlege skal ha når jeg i flere år hadde operasjoner. Jeg fikk ingen hjelp.
Har nå hatt Grorud som lege i ca fem år og er veldig fornøyd på alle måter. Han er imøtekommende, lyttende og vennlig. Faglig har han hjulpet meg og mine barn gjennom en rekke ulike problemstillinger, og de er alltid blitt løst på beste måte. Har alltid vært fornøyd med de råd og den hjelpen vi har fått. Anbefaler Grorud på det varmeste.
Christian Grorud har vært fastlegen min i over et tiår, og jeg kunne ikke vært med fornøyd. Kort sagt, hadde jeg flyttet til Bodø ville jeg fortsatt beholdt han.
En meget tillittsskapende lege. Lytter og ser deg. Virker faglig dyktig og inngir trygghet. Virker som han trives i jobben sin og har et ekte ønske om å hjelpe deg til svarcpå det som bekymrer . Vil gi han mine beste anbefalinger .