Tor Christian Hegna

Autorisasjon (2003)

Venteliste

3 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Tåsenklinikken Telefonnummer23 00 59 4023 00 59 ...
Kaj Munks vei 41 0876 Oslo
Tor Christian Hegna er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Tor Christian Hegna

Ok, men tilbakeoverlent

Startet hos Tor Christian Hegna januar 2014 og var der til desember 2015. I denne perioden gikk jeg også til endokrinolog i Sandvika. Jeg har lavt stoffskifte og ingen egenproduksjon i min skjoldkjertel. Min endokrinolog styrte medisineringen, mens min fastlege ordnet med sykmelding og evt blodprøver på fastlegekontoret. Til og begynne med hadde jeg tro på denne løsningen med delt ansvar, men det skulle vise seg at det ikke gjorde meg frisk igjen dessverre. Hegna fulgte dårlig med på hva som ble gjort hos endokrinologen. I ettertid har jeg jo innsett at de faktisk aldri har hatt direkte kontakt. Det mener jeg at er helt uakseptabelt. Det var stort sett jeg som informerte fastlege om prøver og medisinering hos endokrinolog. På en måte fungerte jo min fastlege. Da vi hadde forholdvis grei kommunikasjon og at han så at jeg hadde utfordring med å bli friskere igjen. Da jeg ikke hadde blitt noe særlig bedre våren 2015 tok jeg avgjørelsen om å kutte ut endokriolog og prøve privat lege. Min fastlege ble orientert om dette valget og mange prøver ble tatt. Blant annet prøver av matintoleranser som er meget vanlig hos de med lavt stoffskifte. Disse prøvene ble dessverre ble vist til fastlege, men han trodde ikke på de! Helt utrolig, men ikke overrasende. Mine matintoleranser var faktisk ganske ill og når jeg endret kosthold ble jeg straks mye bedre. Det var derfor over med min fastlege. Jeg forstod da at han ikke ville eller kunne klare å gjøre meg friskere igjen dessverre.

Women beware

I came because of 'female problems'. It was clear that he was embarrassed to discuss my monthly problem with me and didn't want to give me an exam. However I had to have one.

After he gave the exam, he couldn't look me in the eye. It was one of the most uncomfortable doctor experiences in my life. I would suggest you change your doctor before your 'womanly exam.'

Min fastlege i mange år

Hegna er en mann som lytter,og man får anledning til å legge frem sine problemer! Han er der for pasienten,og kunnskapsrik!

Beste

Jeg har hatt han som lege i 5 år og han er utvilsomt den beste legen jeg har vært hos. Har også kun hørt gode ord om han fra andre

USERIØS!!

Går ikke dypt nok inn i pasientens problemer. Skriver lett ut medisiner i store doser istedenfor å finne andre løsninger. Fant ut selv at anbefalt bruksperiode på medisinen ikke skulle overskride 14dager (pga. Bivirkninger!!) Har nå tatt daglig i flere år!!! Anbefaler IKKE denne legen!!!!