Tor Christian Hegna

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2003)

Tåsenklinikken Telefonnummer23 00 59 4023 00 59 ...
Kaj Munks vei 41 0876 Oslo
Tor Christian Hegna er en av 607 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Tor Christian Hegna

Beste

Jeg har hatt han som lege i 5 år og han er utvilsomt den beste legen jeg har vært hos. Har også kun hørt gode ord om han fra andre

USERIØS!!

Går ikke dypt nok inn i pasientens problemer. Skriver lett ut medisiner i store doser istedenfor å finne andre løsninger. Fant ut selv at anbefalt bruksperiode på medisinen ikke skulle overskride 14dager (pga. Bivirkninger!!) Har nå tatt daglig i flere år!!! Anbefaler IKKE denne legen!!!!

Seriøs og dyktig fastlege

Tor Hegna leverer lang over det jeg forventer av et ellers sedat helsevesen. Glimrende oppfølging, gode diagnoser og gjennomgående seriøsitet. Jeg har tidligere hatt leger som har foreslått alternative behandlinger og konsultasjoner på grensen til homeopati, hvilket er helt uakseptabelt. Dr. Hegna baserer seg på faktuell og vitenskapelig medisin, er tydelig i sin kommunikasjon og har gjennomgående anbefalt dyktige spesialister i sine henvisninger.

Topp oppfølging!

Måtte møte fastlege for første gang siden ordningen ble innført. Fikk enkelt satt opp første møte og fikk helt utmerket behandling - diagnose satt med en gang og medisiner kunne hentes ut i etasjen under umiddelbart. Ble rutinemessig fulgt opp i etterkant - bra! Anbefales!

Føler meg svært godt Ivaretatt !

Byttet til Dr. Hegna for snaut et år siden. Har hatt smerter i brystet i flere år uten at noen leger har greit å finne ut hva som har feilet meg. Fikke diagnose og behandling iløpet av første konsultasjon - fantastisk
taknemmelig !
Kan ellers nevne mellom 2-3 dager ventetid på konsultasjon. Litt lang ventetid på telefon ..