Steinar Helberg

605 av 2000

Steinar Helberg er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Steinar Helberg

Dyktig og erfaren

Jer ville anbefale denne legen. Han har tatt meg på alvor, lyttet til meg, sendte meg til videre behandling og diagnostikk. Jeg opplever han som hyggelig og pålitelig og ikke minst høflig.

Har aldri møtt han

Han er sikker en bra lege, men to ganger kom han ikke på jobb, den ene gangen ble ikke varslet. De andre gangene ble jeg henvist til en ung lege som var alltid ledig. Så han er ikke lenge fastlegen min.

Jeg må advare mot dr. Helberg

Jeg må advare mot denne legen. Dr. Hellberg er lettvin og overfladisk, gjør ikke en grundig nok jobb. Jeg vet ikke om dette skyldes at han ikke tar seg bryet med å bruke tid på å finne ut hva som er riktig behandling av pasienten eller om han ikke er faglig dyktig nok. Jeg gikk til ham for forskjellige fysiske problemer gjennom noen år og ble stadig mer bekymret for behandlingen jeg fikk. Jeg byttet fastlege og fikk bekreftet at det var godt at jeg byttet.

Effektiv og engasjert

Hyggelig, innsiktsfull, intelligent og kunnskapsrik.

Varierer veldig

Har hatt Helberg som fastlege i flere år og har opplevd å mange ganger bli møtt på en bra møte, spesielt dersom det er tydelige sykdommer/problemer eller hjelp på dagen til barna når de er syke. Derimot har jeg opplevd ham som svært avvisende og uvillig til å yte hjelp/undersøke/henvise ved mer usikre problemstillinger. Kvinnesykdommer, gynekologi og svangerskapsomsorg er ikke denne mannens sterke side. Hvis du er mann med konkrete, lett diagnostiserbare problemer og sykdommer, er dette legen for deg. Men dette er ikke legen som trøster eller stryker deg med hårene. Vil du ha en lege som er forutsigbar, har tid til deg og lytter til det du har å komme med hver gang du er der, er det nok best å finne en annen lege. Det gjorde jeg til slutt.