Stensparken Medisinske Senter

Thereses gate 35B 0354 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Stensparken Medisinske Senter

Honestly, one of the nicest doctors I’ve met

Lege: Steinar Helberg Skrevet

I don’t understand what the fuss is about. He was super respectful, didn’t say anything inappropriate, guide me through my follow ups and even took some extra time to just chat and get to know me. A very pleasant experience all around

En ekte fastlege

Lege: Morten Sortebogen Skrevet

Jeg har gått til Morten i 6 år. Jeg kommer fra en legefamilie og har selv studert medisin.

Morten er tilgjegelig mentalt, han husker hva som skjer i ditt liv og finner løsninger.

Jeg vil påstå at Morten er så god som en fastlege kan bli- personlig, ærlig og dyktig.

Trygg

Lege: Peder Anker Skrevet

Dr. Anker er en kunnskapsrik og trygg lege som er spesielt dyktig på å håndtere psykiske lidelser. Med en rolig og empatisk tilnærming tar han seg tid til lange samtaler med pasientene sine, og han er kjent for å lytte nøye til deres bekymringer og behov. Han skaper et miljø der pasientene føler seg trygge og forstått, noe som er spesielt verdifullt for de som sliter med psykiske utfordringer. Dr. Ankers kombinasjon av medisinsk kompetanse og hans evne til å se hele mennesket gjør ham til en svært respektert og ettertraktet lege.

Sikkert faglig god, men nedlatende og uproff

Lege: Steinar Helberg Skrevet

Utrolig lite fintfølende og samarbeidsvillig. Snakker til deg og ikke med deg. På E-konsultasjon beskrev jeg symptomene mine og fikk svar «hva er det egentlig du spør om????» Han sendte meg deretter til behandling til en annen behandler tilknyttet legesenteret uten å informere om pris og at det ikke var dekket av det offentlige. Dette viste seg å være en osteopat som tok 970,- for 20 min behandling.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Peder Anker Skrevet

Ble tatt så godt i mot av lege med både forståelse og det å bli hørt/sett.
Han var svært imøtekommende og blid som lyttet til alt jeg sa. 10/10 lege.