Sadia Ibrahim
Sadia er en fantastisk fastlege, har ingenting å utsette på hun. Faglig flink, nøye, blid og omsorgsfull.
Håper hun blir i mange år på legekontoret.
Sadia er den beste legen jeg har hatt!
Hun tar alt man tar opp på alvor, bruker tid og som mange nevner; nøler ikke med å kontakte spesialister.
Hun utsetter ikke å sende pasienten videre til røntgen, ct eller spesialister om hun synes det er nødvendig.
Hun er dyktig,behagelig, lyttende og blid.
Jeg stoler veldig på behandlingen hun gir meg; event videresending i helseapparatet.
Sadia har fulgt meg opp i min andre graviditet nå og jeg er strålende fornøyd. Hun lytter godt og prøver å finne en løsning på det som plager deg. Hun tviler heller ikke 2 ganger til å sende deg til en spesialist om det er det som trengs. Flott lege og person.
Rolig, kunnskapsrik og veldig grei å snakke med om dine plaget. Har brukt henne i flere år da hun var på Rødtvet. Savner henne veldig.
Beste legen jeg har hatt. Lytter nøye, undersøker og spør gode spørsmål for å ta best mulig rasjonelle beslutning. Flink til å forklare hvorfor hun konkluderte slik og hva jeg må følge med på. Hun er ikke bare opptatt av å finne ut av hva jeg er syk av, men hvorfor jeg er blitt syk og om noe kan forhindres fra å skje i fremtiden. Mest imponerende er likevel tiden hun tar til den gode oppfølgingen etterpå for å gi prøvesvar per telefon med både gode råd og forklaringer.