Parviz Nieuwenburg Izadi
Han tar tak alt og er veldig flink til å lytte. Han fanger opp ting jeg ikke ser selv, og gjør veldig godt jobb med å hjelpe. Han sjekker inn på tidligere skader og lignende å følger opp pasienten sin. Kan virke litt brå, men vil heller kalle det rett på sak og effektiv. Forstår når du trenger tid, og setter av ekstra tid til å lytte om det merkes er et behov.
Får følelsen av å bli tatt på alvor. Han er flink til å forklare, og også til å finne alternativer til medisiner (feks trening). En positiv opplevelse de gangene jeg har vært hos ham.
Han er ikke min fastlege men var hos han i haster time etter skade. Kjempe fornøyd. Fikk mange gode råd og han forklarte alt godt. Tusen takk 😊
Parviz Izadi er en veldig flink lege. Han kan gjøre mye uten å bli henvist, og dersom han ikke vet noe så er han ærlig på det.
Litt vanskelig å få time til tider, og han ser som oftest kun på dataskjermen, men det bryr jeg meg ikke så mye om.
Han er også veldig streng med å skrive ut sykemeldinger.
God og flink lege som tar psykiatriske pasienter på alvor, og ikke bare skriver ut medisiner men faktisk tilbyr samtaler og henviser ved behov. Bryr seg om klientene sine. Anbefales hvis du trenger en lege som er tilgjengelig for prat og ikke bare praktiske rutiner og medisinske spørsmål.