Robin Jareg
Svært trivelig lege, som tar deg imot når han har ledig tid (om 3-4 uker). Lytter, og kommer med mer eller mindre gode råd. Ting tar veldig lang tid, så man må være veldig standhaftig før noe skjer.
Uholdbar lang ventetid på time.
Jareg prøver å løse ting som han har ikke nok kunskap for selv og veldig sjelden skriver henvisningen til spesialister.
Føler at han ikke lytter og undervurderer meg, tar ikke i mot anbefalinger fra pasienter og kommer med løsninger for sent i prosessen.
Jeg kjenner meg selv bedre enn ingen og setter pris på at mine opplevelser tas på alvor.
Første gang jeg var hos ham lurte jeg på hvor engasjert han var i faget sitt. Der tok jeg jammen feil. Opplever ham nå som både interessert og profesjonell. Jeg får svar på det jeg lurer på. Prøvesvar og annet formidles raskt til meg.
Forrige fastlege var veldig stresset (men flink nok). Med Jareg slapper jeg mer av. Han er rolig og imøtekommende og har til og med litt glimt i øyet. Anbefales.
Jareg er en lege som uoppfordret ( det er det jeg føler) tar ansvar for sine pasienter.
Jeg føler meg trygg etter en konsultasjon hos Jareg.
Han er en lege som lytter til sin pasienter og følger opp videre behandling og utredning dersom det er nødvendig. Dessuten ringer han og gir opplysninger om resultater av prøver, hvilket føles betryggende og avstressende for meg som pasient.
Jeg er heldig som har en fastlege som han, den beste jeg har hatt til nå.😍 Han kan anbefales
Meget god erfaring med lege og legesenter. Grundighet og høy profesjonalitet. Rutine for tilbakemeldinger på prøveresultater etter time er betryggende. Dette var ikke praksis hos forrige fastlege ved negative (gode) resultater.