Hossein Khorshidi
Jeg har hatt han som fastlege over 10 år, der jeg ikke har gått så mye hos han. Men når jeg virkelig trengte hjelpen hans så var han ikke villig til å høre på mine problemer og ikke villig til å hjelpe meg på den måten jeg trengte det på. Han er den verste legen jeg har hatt. Bryr seg ikke om pasient sin problem og vil bare gi sin mening uten å høre på problemet. Nå som jeg har en annen fastlege føler meg allerede at jeg er i gode hender.
Byttet fastlege for 2 år siden. Jeg har aldri hatt en så bra lege noen gang. Aldri noe problem å få legetime. Han hører på sine pasienter, men setter også klare grenser. Han er alltid blid, føler meg veldig godt i varetatt når jeg har vært på time.
Minste imøtekommende helsepersonell jeg har teuffet på i mitt liv. Man føler seg ikke ivaretatt og hørt av denne legen.
En lege skal som ikke møter sine pasienter med empati. Legger på telefonen når man ønsker en samtale. Og er veldig frekk.
Tok meg alltid imot med medfølelse. Han lytter og forstår. Gir nødvendig helsehjelp rask. Behandler alle lik. Lett å kommunisere. Lett tilgjengelig. En erfarn og serviceorientert lege. Down to the earth. Anbefales.