Vital Legesenter AS

Telefonnummer400 04 782400 04 7 ...
Grønlandsleiret 31 0190 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Vital Legesenter AS

Verste legen

Lege: Soudeh Mizan Skrevet

Hun er veldig frekk i tonefallet. Men du viser din bekymring for din helsetilstand, så undervurderer hun pasientens tilstand. Dårlig tid.
Veldig begrenset kunnskap

Dårlig lege, hatt han i flere år, endelig byttet

Lege: Hossein Khorshidi Skrevet

Hører ikke på sine pasienter. Ga til og med en medisin uten å si hva det for. Fant ut i etterkant. Snakker kun selv under timene.

Ingen empati, overfladisk og bryr seg ikke om pasienter

Lege: Hossein Khorshidi Skrevet

Jeg vil ikke anbefale denne legen, alle avtaler varer under 5 minutter, han er rask til å avvise problemer og ikke interessert i å forstå mer om pasienten. Han har ikke henvist eller til og med utført grunnleggende kontroller, fikk meg til å føle meg ignorert og mer bekymret enn da jeg kom.

Dr.Sherani vikar for min fastlege

Lege: Soudeh Mizan Skrevet

Selv om jeg har første timen på dagen, kommer hun alltid til legekontoret ca. 30 minutter for sent. Hun virker lite empatisk og har lite interesse av å sette seg inn i din situasjon. Hun sier hun skal ringe, så ringer hun 1 ring og legger på og hevder hun da har forsøkt å kontakte deg. Jeg har etter lang tids misnøye sett meg nødt til å bytte fastlege.

Effektiv og human.

Lege: Hossein Khorshidi Skrevet

Jeg var veldig veldig dårlig helse, både psykisk og fysisk, da jeg begynte hos Hossein. Han har virkelig hjulpet meg ut av gjørmen, men en imponerende effektivitet og profesjonalisme.

Anbefales på det varmeste.