Bror Olav Håvardsrud
Jeg var hos Bror da jeg ikke følte meg bra Han tok prøver Han undersøkte meg nøye Fant ut hva som feilte meg Fikk fikk medisiner Noen dager senere var jeg helt bra Jeg følte meg veldig godt i varetatt hos Bror En lege jeg 100 prosent stoler på Anbefales på det varmeste,
Nesten umulig å få tak i. Lite behjelpelig. Masse surr med resepter. Uendelig lang tid før telefonen blir besvart av sekretærene. Dårlig og skuffende.
For stor bruk av vikarer. Merker en solid nedgang i kvalitet når dette er tilfelle. Vikar bruker over 2 uker for å få en resept riktig. Da blir man lei. Heldigvis enkelt å bytte fastlege. Farvel
Både barna og jeg har Bror som fastlege, og jeg opplever han som en tydelig, kunnskapsrik, dyktig og løsningsorientert lege - med stor omsorg for barna. Vi liker han veldig godt, og han tar seg alltid god tid til oss.
Om jeg skal klage på noe, så må det dessverre være at han de siste årene har vært vanskelig å treffe, personlig har jeg opplevd å møte vikar alle gangene jeg har oppsøkt fastlege de siste 4 årene.
Har hatt han i flere år. Rolig, hyggelig og imøtekommende.. men.. lite tilgjengelig, tar ikke pasienten på alvor og har lite kunnskap om mye. Veldig å komme gjennom på tlf.