Ellen Sofie Thorsen
Er utrolig fornøyd med Ellen som fastlege. Hun lytter og tar godt vare på pasientene sine. Veldig presis og bryr seg om pasientene sine.
Ellen er en utrolig hyggelig og sympatisk lege. Hun viser omsorg, er oppmerksom og varm i sin væremåte, i tillegg til faglig dyktig. Hun er absolutt en god fastlege, og anbefales på det sterkeste.
Jeg er veldig fornøyd med Ellen. Hun er faglig dyktig, i tillegg til å være varm og behagelig som person. Jeg opplever alltid at hun tar meg på alvor og hun tar seg god tid til pasientene. Selv om jeg har flyttet til andre siden av byen beholder jeg Ellen. Tør rett og slett ikke satse på at jeg får en ny lege jeg er like fornøyd med som henne.
Ble overført til Ellen etter å ha vært pasient hos Bjørn Lie i mange år. Ellen var også hans vikariat en periode. Ettersom Bjørn Lie var så unik, ble jeg bekymret over hvordan dette ville gå, men Ellen er sannerlig unik hun også, og kommer til å overta for Bjørn smertefritt! Hun engasjerer seg med hjerte like mye, og er absolutt å anbefale!
Jeg har tidligere skrevet en vurdering av Ellen. Mitt første besøk var en herlig opplevelse, og fortsatt har jeg samme opplevelse når jeg er hos henne. Sliter med rygg og psyke, Ellen besitter en meget god tverrfaglig kompetanse. Hun setter virkelig pasienten i sentrum.