Marthe Kristin Kongshaug
Må lære seg å lytte samt forstå pasientens behov.
Tok ikke problemene mine seriøst. Var ikke løsningsorientert eller respektfull.
Marthe er ærlig og direkte, og finner alltid roten til problemet. Fin dame, en følgesvenn gjennom livet, for meg og min familie.
I og med at fastlegen min er syk ble jeg nødt til å ha avtale med Marthe Kristin Kongshaug. Det var en svært lite tilfredssillende opplevelse. Dagen før hadde jeg kommet hjem fra 9 dagers sykehusinnlegelse i Frankrike. Hun var overhodet ikke interessert i meg som person. Hun var ikke på noen måte behjelplelig med råd om hva jeg skulle gjøre for å håndtere hjernerystelse. Hun lovte meg sykemelding fra sykehusinnleggelsen. I ettertid fikk jeg ingen ting og måtte kontakte legekontoret på nytt. Da jeg ringte tilbake fikk jeg beskjed om å ikke klage fordi det var mange andre syke. Hun forholdt seg ikke til informasjonen om arbeidsgiver som jeg hadde delt under konsultasjonen og hevdet det var min feil at informasjonen ikke var oppdatert. Arbeidsgiverinformasjonen hun satt på var 23 år gammel. Jeg vil fraråde enhver å ha Marthe Kristin Kongshaug som fastlege.
Maken til tilgjengelighet på dette legesenteret tror jeg man skal lete lenge etter. Her er det effektivt og alt går på skinner. Har brukt mye akuttime kl 8 om morgenen. Er ikke din lege der, får du hjelp av en av de andre legene.
Marthe Kongshaug er hyggelig og dyktig og har en egen teft for hva problemet kan bunne i.
Jeg er veldig fornøyd med legesenteret og min fastlege Marthe Kongshaug som jeg har hatt fra ordningen trådte i kraft.
Hadde Marte som fastlege i ca 3 år. Jeg følte meg alltid til bry, og da jeg hadde noen spørsmål i forbindelse med et svangerskap kalte hun meg for hysterisk... ble også dårlig fulgt opp i tiden mot slutten av svangerskap + 6ukerskontrollen. Gått derfra gråtende flere ganger.har byttet nå og ikke angret et sekund!