Marthe Kristin Kongshaug

Autorisasjon (1992)

Marthe Kristin Kongshaug er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Marthe Kristin Kongshaug

Dårlig opplevelse

Legen lytter ikke og gir alltid en følelse av å bli fort ferdig. Jeg er første gang gravid og var hos legen for oppfølgning,informasjon og ta blodprøver . det ble ikke tatt urin prøve og heller ikke vekt/høyde, noe som skal gjøres ved 1 kontroll.Jeg har senere lest på nettet for å få kunnskap om hva som skal gjøres på 1 kontroll. Jeg fikk ikke svar på mine blodprøver og ringte legen, hun mente at jeg skulle være tålmodig og at hun skulle purre sykehus. Hun skulle gi tilbakemld, men det gjorde hun ikke. jeg ringte igjen etter 1 mnd og fant ut legen hadde ikke fulgt opp , men mine blodprøver var blitt rotet bort. Sykehuset hadde aldri mottatt disse. Min fastlege hadde ikke et godt svar å gi. Jeg måtte tilbake for å ta nye blodprøver og hva oppdager jeg der !! jo, hun som tar mine blodprøver har glemt et siffer i personnummeret mitt. Dette er ikke sånn jeg hadde sett for meg å bli fulgt opp. Fikk ingen råd eller annet informasjon . Vil ikke anbefale en slik lege. Byttet fastlege med enagng etter dette.

Effektiv og ordentlig.

Selve legekontoret kunne jo vært renere og lettere å få kontakt med noen siden det ikke er resepsjon der. Kjedelig stå i telefonkø, noen ganger går det kjapt, andre ganger tar det evig lang tid.

Når det gjelder Marthe syns jeg at hun gjør jobben sin bra, jeg får alltid hjelp når jeg trenger det, og hun er veldig effektiv i forhold til å løse problemer. Jeg føler hun har tatt meg på alvor de gangene jeg har vært hos henne. Litt skarp og rett på sak, men ingenting feil i det.

Litt for rask, og kan bagatilisere mye.

Har vært veldig fornøyd med henne i mange år, men da jeg gikk til henne og ønsket henvisning ang spiseforstyrrelse til dps, så mente hun at jeg var for frisk for dps, og at jeg hadde for mye selvinnsikt, det er jo hyggelig å høre, men hjalp meg ingenting, samt at hun sa '' alle er avhengi av noe, noen er avhengig av røyk, noen av spill og noen av mat, du må bare prøve hardere'' .... da bytta jeg lege. men vurderer nå å bytte tilbake siden jeg har fått plass på DPS og siden min nye lege er vanskelig å få tak i.

Ikke å anbefale

Var der en gang, men skal nå bytte til en annen fastlege. Håpløst å få bestilt time og når man først er der er det stressende. Fikk et brev i etterkant fult av fagspråk, og ble ikke noe klokere etter en telefonsamtale heller.

Den verste legen jeg noensinne har møtt!!!

Var innom henne og hadde på meg shorts. Jeg hadde knesmerter og hun ville kjenne på knee mitt. Hun ba meg ta av shortsen og jeg hadde ingenting imot der, men spurte henne for sikkerhetsskyld om jeg bare kunne ta opp shortsen opp til låret fordi man allerede kunne se knærne mine. Hun skrek til meg og sa at jeg skulle passe på mine egne saker og at det var hun som var legen og ikke jeg. Det endte opp med at hun sendte meg hjem og ba meg bestille ny time hos henne senere fordi hun ikke orket mer av meg.

DET VAR SISTE GANG JEG DRO TIL HENNE.