Marthe Kristin Kongshaug
Var uheldig å ble tildelt denne legen som fastlege da jeg meldte flytting til Oslo. Måtte alltid vente lenge på å komme inn, selv om jeg hadde time. En gang så satt jeg to timer og ventet, men ble sendt hjem da det endelig ble min tur, med beskjed om at hun ikke hadde tid til meg. Ble ikke tatt seriøst, måtte bestille flere timer om jeg ville ta opp mer enn én ting, selv om det bare var småting, (f.eks om jeg hadde vondt i halsen og en stiv skulder, så måtte jeg bestille ny time for at hun skulle ha tid til å se på skulderen). Styr unna! Så kanskje de pasientene hun har får litt mer av tiden hennes...
Syns Marthe har forbedret seg veldig fra sist gang jeg var hos henne. I dag tok hun seg tid til å høre og slo til og med av en liten spøk.
hører ikke på deg, alt for raskt. Kommer med 5 problemer, fikk hørt 3. Med stress og press.
NÅ skal jeg få ut fingeren og få skriftet fastlege. Har hatt noen veldig ubehagelige opplevelser med denne legen på Rodeløkka. Håndverkere har gått inn og ut mens jeg har sittet i gyn.stolen, prøvesvar har ikke kommet, timer har blitt glemt, andre pasienter har kommet inn mens jeg har vært til konsultasjon. Jeg er ikke ofte hos lege, men de siste årene har jeg kviet meg voldsomt de gangene jeg har vært nødt til å bestille time.
Altid tid .....vet som regel probleme. flink til og følge opp