Marthe Kristin Kongshaug

Autorisasjon (1992)

Marthe Kristin Kongshaug er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Marthe Kristin Kongshaug

Uprofesjonell

Får inntrykk av at denne legen ikke ønsker å ha pasienter. Om det er på tlf eller ved fysisk oppmøte.
Ikke lytter henne til hva du har å si. Jeg har hatt en veldig dårlig opplevelse med denne fastlegen og anbefaler henne absolutt ikke. Veldig uprofesjonelt spør du meg

Ufin og utålmodig

Dr. Marthe Kristin Kongshaug oppfattes som ufin og utålmodig. Hun fremstår kald og lite interessert i deg som pasient. Det viktigste for Dr. Kongshaug er tydeligvis å avslutte samtalen så fort som mulig. Jeg ble sjokkert over at hun la på røret midt i samtalen.

Utrolig dårlig lege

Hun er kjapp, lite omtenksom, blir ferdig med deg ut så fort hun kan, legger på i telefonen før du har snakket ferdig. Ikke bruk denne legen, utrolig dårlig..

Akkurat den legen jeg har hatt behov for

Kongshaug har vært min fastlege gjennom mange år. Hun har ikke vært min venn, ikke min terapeut, ikke min samtalepartner, men min lege,
Jeg har opplevd henne som fokusert, oppmerksom, effektiv og tolerant. Stort mer vil jeg ikke forlange av min lege.

Lite interessert

Opplevde dessverre denne legen som veldig lite interessert. Virket mest opptatt av å få unnagjort timen så fort som mulig.