Pia Solveig Kvåle

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2008)

Ullevål Hageby Legesenter Telefonnummer23 36 90 9023 36 90 ...
Niels Henrik Abels vei 2C 0851 Oslo
Pia Solveig Kvåle er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Pia Solveig Kvåle

Dyktig og omsorgsfull lege - håpløs resepsjon

Jeg har hatt Pia som lege i flere år og hun er en svært dyktig lege som tar sine pasienter på alvor og stiller opp 100% når det gjelder. Tidligere hadde også legesenteret to svært dyktige legesekretærer som gjenspeilet Pia og de andre legene sin kompetanse og profesjonalitet. De siste årene har jeg imidlertid opplevd å bli møtt på en veldig lite hyggelig måte av sekretæren. Hun er utydelig og brysk i telefonen, gir mangelfull informasjon som skaper mange unødvendige misforståelser og det virker som om hun har lite innsikt i hva det vil si å kommunisere med mennesker som er syke. Derav den lave vurderingen. Dette er veldig synd, for legene (i hvert fall de jeg har vært hos) er supre!

Den beste legen du kan få!

Makter å være omsorgsfull og empatisk, selv i et meget hektisk miljø. Munter og alltid godt humør. Alltid mulig å få akutt-time om morgenen, ellers noen dagers ventetid på time. Veldig glad for at hun er fastlegen min!

God oppfølgning

Får alltid time på kort varsel når behov for det. Pia er lyttende og flink. Hyggelige besøk. Hennes kollega kan også anbefales.

Effektiv og erfaren

Fikk en hastetime hos henne, da min fastlege var på ferie. 6-ukers kontroll etter fødsel. Opplevde besøket som effektivt og hyggelig. Munter tone, og alltid kunnskap på de 4-5 tingene jeg hadde behov for å ta opp. Hadde ikke listen vært full, ville jeg byttet til denne legen.

den beste legen jeg har hatt

Utrolig oppmerksom og effektiv. Vennlig og dyktig. Kan ta mange spørsmål samtidig og er alltid hyggelig. Flinke mennesker på laboratoriet.