Sissel Bergflødt Lahna
Hun er en voksen og erfaren lege, som virker trygg og sikker på det faglige. Hun har nok jobbet mange år og vært borti det meste. Tror nok hun er trygg nok til å hevde sine meninger, så gjetter at noen pasienter kan bli misfornøyd av den grunn.
Litt ovverrasket over at noen klager over at hun tar seg lite tid - når jeg har vært der, har hun ofte blitt sittende med pasienten før meg godt over de tilmålte minuttene, men har tatt seg god tid til meg likevel når det har vært nødvendig. Ser også at noen klager over at hun blir forsinket - ja ja, sånn er det. Legesenteret forøvrig er jeg fornøyd med da de har mange leger, så det er lett å få en hastetime.
Har skiftet fastlege, men hadde Sissel som fastlege i ca 3 år. Hun er dyktig faglig, men har/tar seg ikke tid til pasientene. En føler en må skynde seg å fortelle hva som feiler en. Jeg går ikke ofte til lege, men en gang hadde jeg 2 ting jeg skulle ta opp, Hun sa at det hadde hun ikke tid til, og jeg måtte bestille ny time, selv om den første "tingen" tok kun 5-10 min (hun var allerede forsinket).
(Ei dame i skranken er derimot veldig sur og lite hyggelig.. Men har ikke lagt det inn i karakteren til Sissel)
Denne legen er en dårlig lytter. Er sta, egen og påståelig. Lite imøtekommende. Har dårlig tid, ser mest i PCn og har ikke evne til å samtale. Dette medfører at hun er lite tillitvekkende. Jeg byttet til annen lege, der jeg er meget fornøyd og får den hjelp og de råd som trengs.
Her har du en lege som tar seg tid, ser helheten og deg som menneske. Har aldri vært misfornøyd med noe i møte med denne legen! Det merkes riktignok i forhold til hvor raskt man får time og at det gjerne er litt ventetid, men her er det verdt å vente.
Opplever Lahna som empatisk lege som vil gjøre jobben sin bra. Men noen ganger sliten og da mindre oppmerksom. Er flink til å gjøre helhetsvurderinger og jeg føler meg godt ivaretatt av henne. Setter seg inn i situasjonen min og støtter mine valg. Er ofte forsinket og selve klinikken er ikke spesielt hyggelig, med sure og litt arrogante legesekretærer. Alt i alt en bra lege på et ikke så bra legesenter.