Sissel Bergflødt Lahna
Jeg har et positivt inntrykk etter ganske kort tid. Har fått time på kort varsel, og oppfølgingstime ved behov. Opplever at hun vil en vel, og det er et viktig utgangspunkt. Henviser videre når det er nødvendig, og følger opp resultatet.
Noen ganger litt ventetid, men har også kommet inn på nøyaktig tidspunkt. Alltid vennlig og positiv.
Jeg er så heldig som fikk Lahna som lege allerede da jeg var 16-17 år,hun har stått ved min side i tykt og tynt siden og aldri gitt meg opp!! Da jeg trengte noen som kunne se meg,lytte og behandle meg riktig,har jeg alltid følt en enorm trygghet hos Lahna da hun alltid har en rekke alternativer og en ståpåvilje for at livet mitt skal bli å bra som mulig!! Jeg har vært plaget iover 10 år av dårlig helse og hadde jeg ikke hatt Lahna ved min side,er jeg ikke sikker på om jeg hadde sitti her idag. Jeg er idag 32 år og stolt over dit jeg har kommet!! Men dette hadde ikke vært mulig uten min fastlege,så tusen takk for at du er så dyktig på det du gjør.
Byttet til Dr Lahna for noen år siden og er veldig fornøyd. Hun er helhetlig i sin tilnærming og jeg føler meg svært trygg på hennes faglige vurderinger. Får raskt time og tilbakemeldinger raskt dersom det er prøver eller henvisninger som skal følges opp.
Joda, det kan være litt å sitte på venterommet, men det gjør jeg da gladelig i visshet om at den gangen jeg trenger litt lenger tid inne hos legen, ja da får jeg det! Hun har et godt "blikk" og er absolutt en lege jeg stoler på!
Alltid forsinket. Kommer til og med for sent til første time om morgenen. Ser lite på pasienten. Skriver ut hemvisninger mens pasienten forklarer sykdomsbilde. Lytter lite. Dåelig tid. Ikke interessert i å følge opp pasienten.