Nadim Latif
Jeg opplever Nadim Latif som svært kompetent, inkluderende og vennlig. Han virker oppriktig interessert, og han følger opp på en god og tilfredsstillende måte. Han forklarer sammenhenger og kommuniserer på en enkel og forståelig måte.
Har vært hos pasient hos han ganske lenge, kunne ikke vært mer fornøyd, men byttet på grunn av lang reise vei(flyttet et annet sted) dette angrer jeg på. Nadim Latif er en dyktig lege, som bryr seg om pasienten, når man forteller symptomer prøver han å stille ekstra spørsmål til en før han gir en diagnose. Men føler seg trygg i hans vurderinger noe man ikke kan si hos mange flere leger. Anbefaler for de som bor i nærheten.
Dr Latif har alltid tatt godt vare på meg og mine barn som pasienter. Han har vært grundig og fulgt opp godt. Eneste negative jeg har å si om ham er at han kanskje ikke alltid er like flink til å se ann forskjellige pasienters behov i forhold til tilnærming, og at han i noen tilfeller har vært vag selv om man kanskje trenger klare svar... ikke at han skal si hva som er galt, men kanskje man rett og slett trenger å vite hva det KAN være og hvorfor man trenger å ta den og den testen...! Har uansett vært godt fornøyd med Dr Latif gjennom mange år.
Alltid der!
Akkurat for meg!
Trygg!
Lyttende!
Hjelpende!
Søkende!
Tusen takk!
Unner alle en slik lege!
Latif tar seg tid til å høre på deg, selv når han har dårlig tid. Han er lett å kommunisere med og tilpasser seg godt dine behov som pasient. Svært fornøyd med denne legen på veldig mange måter.
Anbefaler allikevel en forbedring av kontorets kapasitet, ettersom det kan ta i overkant av 30 dager å få en time på sommertid, 1-2 uker om vinteren, og ventetid noen ganger opptil 3-4 timer dersom man vil prøve uten timebestilling i forveien.