Nadim Latif
Uhyggelig lege, snakker alltid på munn på pasienten sin. Timene hans er bare hast og stress, man får ikke tid til å prate da han skal gjøre det 95% av tiden. Vis du lider av noe psykisk ikke ta det opp foran han, gjør narr av deg indirekte og man føler seg så ukomfortabel. Sier du at du har veldig vondt et sted så ser han på stedet og sier «det ser veldig normalt ut» men greit vi tar noen tester.
Han er veldig «untherapeutic» når han snakker med pasient og det virket som han alltid hastet med behandling.
Han har vært min fastlege i noen år. Gruer meg nesten hver gang jeg skal til han. Han bruker i gjennomsnitt 2-5 minutter i sine konsultasjoner, kommunikasjonen er bare monolog, og han lytter veldig lite på hva du har å si. Min totale vurdering og erfaring er svært lite tilfredsstillende.
Har hatt Latif som fastlege i mange år og han er utrolig dyktig, alltid lyttende, har god tid, selv om han har det travelt så har han alltid tid og får deg alltid til å føle deg viktig.
Fantastisk flink og kunnskapsrik lege som tar deg på alvor. Er det noen som virkelig bryr seg om sine pasienter er det han! Sender videre til spesialist om nødvendig og forklarer ting på en måte som alle kan forstå.
Anbefales på det sterkeste. Man kan alltid stole på å bli møtt med et smil og få den hjelpen man trenger. Han er utrolig flink i jobben sin.
Den beste legen jeg har hatt.
Har pratet med denne legen 1 gang, da min fastlege var i ferie. Uhøflig, frekk og avbrøt meg. Da jeg aldri har pratet med legen før, så håper jeg det er ett resultat av andre problemer som han får ordnet opp i. Jeg har aldri møtt en så lite hyggelig person i norsk helsevesen.