Nadim Latif

Allmennmedisin

Autorisasjon (2002)

Nadim Latif er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Nadim Latif

Fullstendig mangel på empati.

Enveiskommunikasjon, overkjøring, du blir ikke hørt. Nadim vet best, om du vil ha en empatisk, medfølende lege som prøver å forstå deg, ikke dra hit.

Arrogant og nedverdigende

Kommer hjem fra et legebesøk hos dr Latif og føler meg ganske så sjokkert. Har hatt et 4 dagers sykehusopphold og div prøver. Fikk beskjed av overlegen om å kontakte fastlege snarest om videre plan. ‘ Latif sier til meg , «nå har du kostet samfunnet 3-4 hundre tusen kr» og tror du at du er den eneste i verden med den spesielle sykdommen som ingen leger klarer å finne ut av. Det var nedverdigende og enveis kommunikasjon. Har kun vært hos han 5-6 i løpet av 16 år, så ingen hypokonder.

Leste anmeldelser og trodde jeg hadde funnet verdens beste lege, men nå bytter jeg!

Jeg fikk en god følelse når jeg byttet til Nadim. De første møtene ble jeg tatt godt i mot og han er veldig flink til å sjekke ut ting for å være sikker, men jeg har slitt og sliter en del psykisk. Han nevner at han har jobbet innen for det feltet, men møter lite forståelse. Han tar seg sjeldent tid og jeg gruer meg hver gang jeg skal til han. Det er ingen god følelse. Han har alltid dårlig tid og snakker nedlatende til deg som pasient. Ikke missforstå, han er en veldig god lege, men med dårlig tid til deg som pasient og lite forståelse for psykisk sykdom. Jeg orker ikke lenger å Grue meg til å gå til legen, så nå bytter jeg!

Trygg og kunnskapsrik

Dr.Nadim Latif har vært min fastlege siden 2015•
Han er den beste fastlege. .kunnskapsrik og faglig veloppdatert. Han svarer på tel. Alltid når jeg ringer.Jeg er meget fornøyd med han og er ikke enige i den beskrivelse at andre pas har skrevet om han

Dyktig? Lege?

Han er muligens en fagelig dyktig lege. Men mangler all form for medfølelse/sympati og har en elendig måte å snakke til pasient og menneske.. Han har ingen sympati for noe som går imot hans oppfatninger. Han tar ikke pasentens ord alvorlig... Jeg var depresiv og ba om en henvisning til en spesialist... "Tull det trenger du ikke" var svaret jeg fikk... Har klaustrofobi og ba om noe beroligende for å kunne gjenomføre en MR(trang trommel) undersøkelse... Nei, det var tull og dette måtte jeg klare... for person x klarer det jo.... Oppsumert: Null pasient kontakt. Snakker ned til pasienter.