Signe Marie Rambøl Alme
Opplevde at hun ikke forstod meg og brydde seg. Virket som om hun sparte inn tid når jeg kom til time. Reiste seg før jeg var ferdig å snakke. Rotete. Skrev ofte ut feil medisiner på apoteket! Jeg måtte passe på henne. Fikk heldigvis bytta :)
Er imøtekommende, rolig og lytter. Får god hjelp hver gang. Følger opp der det trengs. Fint lokale, rent og praktisk.
Etter 1 år med barseldepresjon og selvmordstanker kom jeg meg endelig til henne, og ble sent hjem med hodepinetabletter og beskjed om å sove mer. Ønsker du behandling utover skrubbsår og brukne ben, gå til et annet legekontor.
Ser deg, hører på deg, men kommer med sin egen vurdering. Dyktig lege som jeg er glad jeg har funnet. Eneste aber er at det er lang ventetid på ikke hastetime.
Signe Alme har fra dag 1 vært sympatisk, empatisk og omsorgsfull. Hun lytter og ikke bare sitter og taster på dataen. Beste fastlegen jeg kunne få etter 15 år hos en fastlege på Skedsmokorset som himlet med øynene og sukket da jeg skulle til inn til han.
Signe Alme har henvist til spesialister og har en genuin interesse for min helse og ve og vel. Kjempe fornøyd.