Harald Eik Løvland
Løvland har vært min lege siden tidlig nittitallet. Jeg har en stund nå slitt med mye sykdomsplager, men får beskjed om at det er ingen grunn til at en så ung person skal være syk, så jeg føler meg ikke hørt eller tatt seriøst. I tillegg må man alltid vente mellom ihvertfall 30-60 minutter på venterommet. Og da man først kommer inn til legen, og ikke får stort mer enn 5 minutter, så bruker han gjerne tiden på å snakke, og da får jeg ikke spurt om det jeg faktisk kom for. Svært skuffet, så nå bytter jeg fastlege.
Jeg venter alltid! Han er alltid forsinket. Vel inne bruker han alt for mye tid på å si lite. Han skravler om uvesentlige ting som ikke har noe med saken å gjøre. Og en gang jeg hadde ventet i 20 minutter kom han ut, forsvant, og kom tilbake 25 minutter senere med en kaffekopp. Hvem behandler andres tid sånn?
Langt ventetid, måte avlyse to ganger fordi han kom for sent, på grunn av han tok imot for mange pasienter.
I tillegg måte jeg betaler for en time jeg hadde bestilt, da sekretærene sa at jeg hadde en avtale en time tidligere. (Elendig service).
God lege man kan stole 100% på. Faglig og menneskelig dyktig. Men dette blir dessverre noen ganger overskygget av enkelte sekretærer der som er veldig lite imøtekommende, og som setter spørsmålstegn ved hvor syk er du egentlig? Har ved flere anledninger blitt avvist, selv med små barn, på tross av at de har såkalt akutte timer som du kan bestille. Virker som det er altfor mange pasienter pr lege og har flere ganger ventet over 1 time før jeg får komme inn. Men fordi legen er så dyktig trekker jeg ikke mer enn en stjerne
Dr. løvland er en superdyktig lege, som jeg har brukt hele livet, da mamma hadde han når jeg ble født, en lege som tar deg på alvor, og sender vidre om han ikke vet hva han skal gjøre, eller brått ringer deg kl 8 på kvelden fordi han nettop har kommet hjem fra et kurs, hvor han har brukt deg som eksempel, og fått inspill på hvordan man kan løse problemet ditt, og ville dele det med deg med en gang! Jeg er veldig fornøyd med han.
Men legesenteret generelt, er vanskelig å ringe til, og sekreterene er ofte nebbete på telefonen, og når man er der som pasient, ser man gjerne hvorfor det er så vanskelig å få kontakt, neglelakken de tok på under forrige telefonsamtale med en annen pasient har jo ikke tørket enda!
skulle gjerne sett at de byttet ut sekretærene! men ellers fantastiske leger begge to på manglerud, de sammarbeider tett, og du vil få den hjelpen du trenger!