Monica Nilsdatter Nyquist
Jeg har hatt Monica i flere år, og har kun positive erfaringer med henne. Hun er rett på sak, forståelsesfull og har humor! :) Jeg er kjempefornøyd, kunne ikke tenkt meg en annen fastlege.
Er generelt fornøyd med at Brynsenglegene har enkel og grei timebestilling på nettet.
Monica har vært min fastlege gjennom flere år. Hun har alltid vært forsåelsesfull, lyttende og gitt meg svar på eventuelle spørsmål. Hyggelig og imøtekommende. Hun virker faglig oppdatert. Glad jeg har henne som fastlege!
Monica er en flink, oppmerksom og forståelsesfull lege. Hører på meg og mitt, og tar det jeg sier med i betraktningene.
en lege som tar seg tid til å lytte og som tror på det jeg sier, rett og slett tar meg på alvor. den beste legen jeg noen gang har hatt.
Monica Nyquist har vært min fastlege i mange mange år. Jeg vil aldri bytte. Hun er så lydhør, gir bestandig full oppmerksomhet til meg, selv om man ser at hun har masse å gjøre. Hun gir aldri utrykk for å ha dårlig tid, og er alltid like blid. Hun spør alltid om jeg er fornøyd med svarene hun har gitt meg, og det har jeg ALLTID vært.Selv om jeg bare er der kanskje maks 1-2 ganger i året, så er dette legen i mitt hjerte altså. Det er overraskende nok, heller ikke lang ventetid for å få time hos henne.