Maria Ljubica Petrov

Autorisasjon (1998)

Venteliste

20 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Fornebuporten legesenter DA Telefonnummer67 14 90 4467 14 90 ...
John Strandrudsv. 14 1360 Fornebu
Maria Ljubica Petrov er en av 130 fastleger i Bærum

Siste vurderinger av Maria Ljubica Petrov

Maria Petrov, vikarierna: Edvard Grieg, Zikva och sekreteraren.

Jag är nöjd med Maria Petrov. Hon är kunnig, trevlig, förstående och imötekommande. Dock pratar hon fort och verkar stressad, men tror bara att det är hennes sätt att prata. Tyvärr har hon inte alltid varit tillgänglig under de åren som jag haft henne som lege. Jag har mött två vikarier Edvard Grieg och Zikva. Jag upplevde Edvard som oförstående och var varken hjälpsam eller lösningsorienterad.

Zikva är trevlig och hyggligare än Edvard, men av och till är hon stressad och visar tydligt att hon inte har tid (hon prövar att smile ändå). Hon missförstår ibland och jag må ofta förklara situationen 2-3 gånger. Hon erbjöd att riva loss skorpan på mitt operationssår med en pinsett. Jag tackade bestämt nej några gånger utan att få förklarat varför det skulle vara bra, men hon bad mig lägga mig ner på britsen likevel och tog fram pinsetten! (hon rev inte upp något men jag var nervös att hon skulle riva ändå, kommunikationen är med andra ord inte alltid så bra. Ibland får jag känslan av att hon inte vet vad hon driver med. Det gör mig lite rädd.)

Sekreteraren är socialt inkompetent. Blev helt paff av att läsa att så många andra fått samma behandlig av henne. Det går inte att föra en konversation med henne. Jag ringde för att ta reda på vilket klokkeslett jag hade time. Hon kunde inte hjälpa mig pga problem med datorerna, hon sa att det var mitt problem och så la hon på luren. Jag ringde så klart igen. Då skrek hon till mig att sluta ringa och så slängde hon på luren igen.

Mitt tålamod är slut och jag byter därför lege. Maria Petrov hade kunnat få 4 stjärnor alena men sekretaren, vikarierna samt att det är lång väntetid gör att det bara blir 2 .

Venter , venter , venter og venter litt til

Jeg har vart hos lege 2 ganger i kort tid. Bege 2 ganger har jeg ventet i over 1 time.
:-((((

Den beste legen jeg har hatt!

Er veldig fornøyd med henne som fastlege. Hun tar seg god tid og virket interessert og lyttende.

Anbefales!

Umulig å få time

Maria er en bra lege. Alltid fått den hjelpen jeg trenger.
Hun tar ting alvorlig og lytter til det jeg sier. Ikke redd for å sende pasienter videre eller få tatt prøver.
Hun som vikarierer syntes jeg også er dyktig. Hun kan ikke skyldes for den alt for lange pasientlista. Skjønner godt hun blir stressa med så mange pasienter.

Det er derimot umulig å få time. Ringte på en tirsdag, da kunne jeg ikke få time denne uken og heller ikke neste uke. dvs. mer enn 15 dager før man får time. Man får da bare beskjed om at man må dra til legevakta. Hva er poenget med fastlege da?
Sekretæren som tar telefonen er totalt håpløs. Går ikke an å føre en samtale med hun.

Anbefales

Jeg likte godt Maria. Har henne ikke som fastlege lenger men hun var et veldig behagelig vesen. Forklarte jeg symptomer så tenkte hun alltid på om det kunne ligge noe bak; som eksempelvis depresjon. Hun er effektiv men gjør litt lite undersøkelser selv. Det meste av enkle prosedyrer og undersøkelser videresender hun til. Men alt i alt - en god lege som later til å være oppriktig engasjert i jobben sin.