Maria Ljubica Petrov
Dr. Maria Petrov er en fantastisk lege, men Maria var aldri på jobb og vikar av Maria-ZIVKA er en dårlig lege, helt uprofesjonell, stressende altid med dårlig tid. Vanskelig å få legetime raskt, en til to uka å vente for å få time. Og til slut sekretæren er en absolutt verste jeg noensinne har møtt.en helt katastofalt legesekretæren .
Jeg vurderer å finne meg en annen fastlege.
Dr. Petrov er merkelig.
Jeg forstår rett og slett ikke hva hun driver med. Vanskelig å få time er det også.
Hennes sekretær er (som jeg ser mange andre på denne siden også mener) et STORT problem. Det går rett å slett ikke an å ha en samtale hverken på norsk eller engelsk.
Alltid stressa, snake fort, høre ikke hva pasient sier etc
Dyktig, profesjonell og hyggelig lege, synd at sekritæren hennes er så frekk og ufordragelig. Snakker dårlig norsk og legger på når hun bare gir opp å forstå..
Jeg er fornøyd med Maria. Hun er en varm og omsorgsfull personlighet som er imøtekommende. Jeg fikk inntrykk av at hun er opptatt av å gjøre grundige undersøkelser og skriver henvisninger om det er nødvendig etc. Hun kan være tildels kort i kommunikasjonen, dvs. at hun med fordel kan utdype og forklare hva det er hun tenker og så videre. Men jeg har et godt inntrykk av henne. Godt å ha henne som fastlege.