Anna Phinga Pham
Er ikke så gammel av meg, men Anna er den beste legen jeg har hatt hittil. Alltid likt å gå til henne uansett problemer, hun lytter og er profesjonell samtidig som hun er morsom og får deg til å bli komfortabel. Dessverre tok hun sykehusår og min kjære lege ble ertsattet av en (mye) mindre hyggelig en så jeg ble nødt til å bytte lege!
Dette er en meget god lege. Hun er hyggelig, hjelpsom, hun lytter, hun hjelper pasienten i krisesituasjoner og ikke minst hun er meget profesjonell. Selv om hun er forsinket lar hun meg komme med mine problemer og gjør de undersøkelser som er nødvendige og viktige, uavhengig av om venterommet er fullt. Når jeg er inne hos legen da er det meg hun er fokusert på.
Anna er den hyggeligste fastlegen jeg har hatt på lenge. Hun får meg til å tro på at hun bryr seg om meg og mitt beste og har tid til å lytte selv på dager hvor venterommet er fullt og hun stepper inn for syke kolleger. Hun er profesjonell og dyktig i jobben sin samtidig som hun har et personlig preg. Fikk for eksempel gratulasjonsmelding via sms da jeg fødte en liten jente.