Aman Jassal Rai
Hun er en fin person til jeg ba om forlengelse av sykemeldingen fra nevrolog. Jeg har kronisk nevrologisk sykdom og hun vet at jeg er mange ganger hos legen og på sykehuset i året. Til tross for dette spør hun alltid meg det samme - hva er symptomene mine? Under dialogen registreres ikke. Hun ser på meg som om hun ville nekte alt jeg sier. Jeg blir stresset fordi jeg føler at jeg gjør noe galt at jeg er syk.
Noen ganger sa hun at hun ville sende en henvisning til en annen spesialist, men hun gjorde det ikke.
siste besøket da jeg var den siste pasienten, sa hun at hun ikke bare ville fokusere på meg fordi de var de andre. Jeg har også hørt at i løpet av ett besøk kan du ikke spørre om flere ting samtidig, du må bestille et annet besøk. Hun ignorert meg, hun bare smiler og ser pent ut.
Bytter fastlege!
Jeg har gått til Aman i ca 3 år, og er veldig fornøyd. Hun tar tak i problemene mine med en gang og jeg føler hun virkelig lytter. Hun kan tidvis virke stresset, men jeg ser på det som menneskelig. Jeg føler likevel at jeg alltid får den tiden inne hos henne som jeg har betalt for. Kommer ikke til å bytte lege.
Sekretærene som også fungerer som lab kunne trengt et smilekurs.
Veldig hyggelig lege, men noen ganger følte jeg meg ikke 100% hørt. Fikk som regel time fort, men hun var ofte forsinket. Kom noen ganger til vikar.
Aman skjelte meg ut og sa at om jeg var misfornøyd var det bare å bytte fastlege og at jeg har muligheten 2x i året. Hun har alltid vært nedtalende og lite intressert i å sette seg inn i smertebilde. Unnlater å skrive viktige punkter i journalen. Ønsker helst at pasienten skal selvdiagnosere seg. Har alltid hatt god hjelp av turnusleger men det er vanskelig å føre dialog med henne da hun prater i ett sett uten å la pasienten slippe til. Kommer med urelevante sammenligninger av sitt liv. Hadde jeg hatt god oppfølgning fra begynnelsen av hadde jeg nok vært friskere og mer opplagt enn å bli satt ut av opplevelsen etter legetimen.
Har fått feil resept flere ganger. Aman Rai er en bra lege men resepsjonen har bestilt feil medisin dose, type tablett og type resept flere ganger. Har gått flere dager uten medisiner og de bruker lang tid på å få ordnet opp osv. Korte åpningstider og har opplevd at de legger på før jeg får snakket ferdig. En ting som er bra er at det er ganske lett å få time fort noen ganger. Anbefales ikke.