Cathrine Rossland
Jeg har hatt Cathrine som fastlege i 10 år og alltid fått den oppfølgingen jeg trenger. Hun har fulgt meg gjennom 2 svangerskap hvorav det ene var ganske tøft. Hun har alltid henvist meg videre ved behov.
Alltid time kort tid etter bestilling!
Telefon bestilling er håpløst. Bruk pasientsky :)
Jeg var innom der pga mulig skade og smerter som jeg har hatt i 2 mnd. De siste ukene har vært ille. Fikk beskjed om å komme tilbake senere. Følte ut som hun ikke hadde tid til å se nesten. Anbefales ikke. Kommer aldri til å bruke denne legen igjen.
Fikk hun som vikarlege. Hun lyttet og fikk med seg detaljer om min sykehistorie. Opplevde ingen stress fra hennes side og følte hun tok seg veldig god tid.0
Hun har vært fastlegen til vår familie i 5 år. Veldig hjelpsom, rask, vennlig og tålmodig.
Vi er veldig fornøyde.
Var på besøk hos denne legen for kort tid siden. Hun hjalp meg med alle problemene mine og ordnet med oppfølgingtime. Anbefalte også andre sjekker siden jeg sjeldent er hos lege, noe som også var veldig positivt :) Var litt ventetid, men langt i fra alvorlig. Hun beklaget for ventingen og var positiv gjennom hele legetimen. Tror absolutt jeg har fått en god fastlege.