Anders Sandvei

Autorisasjon (2006)

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

SiO Helse Telefonnummer22 85 33 0022 85 33 ...
Problemveien 9 0314 Oslo
Anders Sandvei er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Anders Sandvei

Veldig fornøyd

Har bare hatt positive erfaringer med legen. Føler jeg blir tatt på alvor og han er lett å forholde seg til. Han bruker også tid på å sørge for at jeg forstår resonnement bak diagnose og/eller behandling, som jeg setter pris på.

ikke anbefalt

Veldig irriterende og ikke villig til å hjelpe. Vil ikke stille deg spørsmål for å hjelpe deg å diagonose sykdommen. Du vil bli snakket og snakket og det er det. Ingen hjelp og noen råd fra legen.

Ikke bra i det hele tatt

Sandvei er den mest problematiske legen jeg har vært borti. Han prater så lavt og utydelig at det er vanskelig å få tak i hva han prøver å si. I tillegg er han veldig uvillig til å hjelpe pasienten, eller å prøve å forstå hva som plager pasienten. Han provoserer og irriterer pasienten ved å ikke ta pasienten på alvor. Han har noe nyttig kunnskap om forhold rundt sykemelding men velger å provosere pasienten først.

Veldig fornøyd

Sandvei er grunndig og tar seg tid til å stille oppklarende spørsmål dersom det er nødvendig. Han tar meg som pasient på alvor, gir god informasjon og er imøtekommende når jeg ønsker å være godt informert om min sykdom. Han tilpasser seg mitt kunnskapnivå og viser stor respekt for min opplevelse og vurdering av sykdommens utvikling.

Faglig dyktig og flink til å lytte

Jeg har hatt Anders som fastlege i ca. 5 måneder, og er veldig fornøyd. Har vært hos ham 4-5 ganger ila. denne perioden.

Tilgjengelighet: Han jobber annenhver uke Blindern/BI, men du kan få time begge steder uavhengig av hvor du studerer. Får alltid time samme eller neste uke, noe som er helt greit. Har ikke hatt behov for akutt time, så vet ikke hvordan tilgjengeligheten er der.

Konsultasjon: Han er oppmerksom og lytter bra, virker faglig dyktig og alltid villig til å forklare mer utdypende. Om du har behov for mer informasjon om en sykdom/behandling, får du utskrift fra NEL eller andre kilder. Villig til å diskutere andre behandlinger/medisiner om pasient ønsker det. Han tar seg god tid til konsultasjonen, allikevel jeg har aldri opplevd å måtte vente mer enn 10 minutter på venteværelset. Snakker litt lavt og utydelig, men har ingen problemer med å forstå ham. Anders er rolig og en smule reservert, og spør ikke om følelsesliv med mindre pasienten tar eget initiativ. Her har han noe å gå på. Skriver utfyldende henvisningsnotater.

Jeg er i det store og hele veldig fornøyd med Anders, og er glad for å ha en dyktig lege da jeg har hatt behov for hyppige konsultasjoner det siste halvåret.