Navneet Singh

Autorisasjon (2004)

Navneet Singh er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Navneet Singh

Forståelsesfull og positiv.

Dr. singh, er forståelsesfull og positiv. Han forstår oss (mannen min, sønnen min og meg) som er vegetarianere, og tar oss på alvor. Han var også interessert og lydhør i mine forståelser vedrørende
for høy TPO tidligere og at jeg kurerte meg selv med Kelpasan Jod fra tang og tare, og ville anbefale til sine pasienter.Isteden for at min ungdom Gabriel fikk sovemedisin, som vi er i mot, fikk vi skrevet ut melatonin. Det fungerte godt, og han sover bedre.

Lang ventetid

Det et som regel 4-6 (!) ukers ventetid hos legen. Akuttime er det såvidt man får og han har sjelden mer enn Max 10 min til rådighet. Dette går utover kvaliteten og er alvorlig. Når legen har det så travelt kan alvorlige ting lett oversees. Jeg har vært hos han 4-5 ganger og aldri blitt ferdig før jeg må ut.

Fantastisk lege

En lege som ser pasienten. Da ett av mine barn fikk påvist en genetrisk skjelden sykdom, fikk Singh tilbud fra Ullevål om info.Han har virkelig satt seg inn i sykdomsbilde, ringt om kvelden for å gi oppdateringer til oss som foreldre. Hvilken annen lege gjør slikt? Flink til å kommunisere med oss alle. Supert!

Trygg og lyttende

Flink til dialog. Tar meg på alvor. Kunnskapsrik. Flink til å henvise til undersøkelser. Hatt ham som fastlege i mange år.

Vikarlege Bjørn Fredrik Lie

Jeg dro til han for første gang med sønnen min. Jeg følte at han lyttet til problemene vi hadde, var utrolig flink og empatisk i hvordan han håndterte oss. Jeg følte meg trygg som foresatt hos han.